Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 17 Aralık 2023 #11 they_burnedMyHouseTo dedi: Hocam ama bu şey yani exe falan değil bu şekildeEki Görüntüle 2056276 Linki buraya yollasam birkaç arkadaş benim için yapsa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İçindeki dosyaları birleştir bir klasöre, VT'ye at. Sonucu buraya atın.
they_burnedMyHouseTo dedi: Hocam ama bu şey yani exe falan değil bu şekildeEki Görüntüle 2056276 Linki buraya yollasam birkaç arkadaş benim için yapsa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İçindeki dosyaları birleştir bir klasöre, VT'ye at. Sonucu buraya atın.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 17 Aralık 2023 #12 iUgur dedi: Sen yolla dosyayı, VirusTotal'e atıp da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... vt de 0 gözüküyor
iUgur dedi: Sen yolla dosyayı, VirusTotal'e atıp da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... vt de 0 gözüküyor
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 17 Aralık 2023 #13 they_burnedMyHouseTo dedi: Vt de 0 gözüküyor Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 17 Aralık 2023 #14 Silinen üye dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... daha doğrusu vt ye yüklenmiyor they_burnedMyHouseTo dedi: daha doğrusu vt ye yüklenmiyor Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... daha doğrusu vt ye yüklenmiyor they_burnedMyHouseTo dedi: daha doğrusu vt ye yüklenmiyor Genişletmek için tıkla...
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #15 they_burnedMyHouseTo dedi: Daha doğrusu vt ye yüklenmiyor Genişletmek için tıkla... Tek dosya halindemi gönderiyorsun yoksa toplu halde mi?
they_burnedMyHouseTo dedi: Daha doğrusu vt ye yüklenmiyor Genişletmek için tıkla... Tek dosya halindemi gönderiyorsun yoksa toplu halde mi?
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 17 Aralık 2023 #16 iUgur dedi: Tek dosya halindemi gönderiyorsun yoksa toplu halde mi? Genişletmek için tıkla... toplu halde hepsi bir klasörde
iUgur dedi: Tek dosya halindemi gönderiyorsun yoksa toplu halde mi? Genişletmek için tıkla... toplu halde hepsi bir klasörde
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #17 they_burnedMyHouseTo dedi: Toplu halde hepsi bir klasörde Genişletmek için tıkla... Tek tek hepsini gönder VirusTotal'e, sonra hepsinin linkini at bakalım.
they_burnedMyHouseTo dedi: Toplu halde hepsi bir klasörde Genişletmek için tıkla... Tek tek hepsini gönder VirusTotal'e, sonra hepsinin linkini at bakalım.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 17 Aralık 2023 #18 iUgur dedi: Tek tek hepsini gönder VirusTotal'e, sonra hepsinin linkini at bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hepsinde 0 yazıyor tek tek attım hepsini bana linki gönderen kişi galiba yardımsever biri.
iUgur dedi: Tek tek hepsini gönder VirusTotal'e, sonra hepsinin linkini at bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hepsinde 0 yazıyor tek tek attım hepsini bana linki gönderen kişi galiba yardımsever biri.