Şüpheli linke güvenli şekilde nasıl girilir?

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Aşırı şüpheli ve normalde girmeyeceğim bir link aldım ama aşırı merak ediyorum ne olduğunu. Güvenli şekilde nasıl bakabilirim?

Aşırı şüpheli ve normalde girmeyeceğim bir link aldım ama aşırı merak ediyorum ne olduğunu. Güvenli şekilde nasıl bakabilirim?
Hocam ayıp olmassa ne linki olduğunu sorabilirmiyim?Discord nitro falanmı?

VPN + android kullanıyorsan Orbot ve Tor la gir. İndirmeleri falan ayardan devre dışı bırak birde java script devre dışı bırak. Sitenin uzantısına bak örneğin mesela bildiğin bir sitedir instagram.com olması gerekirken instagrann .com gibi bişeydir uzaklaş.

Güvenli bir şekilde nasıl girebilirsiniz bilmiyorum ama siteye girdikten sonra IP adresiniz sıkıntıya girebilir IP adresiniz sabit değilse modem aç kapa yapın sabitse çok da bir şey yapamaz çoğu kişi IP adresinden.

Web sitesi linkinden bahsediyorsanız girebilirsiniz internet siteleri sunucu tabanlı çalıştıkları için bir zarar veremez bilgisayarına (Dosya indirip açamdığınız sürece)

Vm indir ve whonix kur öyle bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…