Onu biliyorum teslim almışlar hatta Trendyol'da kargoya verilmiş gözüküyor ama takip et dediğimde hala çıkışa hazırlanıyor gösteriyor tutmadığı için buraya sordum.
Tamam da Trendyol'un kargoya vermesi demek ürünün hemen yola çıkacağı anlamına gelmiyor zaten. Aracın belirli bir çıkış saati olur. 2 fotoğraf da size gelen mesaj da tutarlı. Trendyol ürünü kargo firmasına verdi araç yola çıkmadı hepsi bu hocam.
Beyle ışınlansın demiyorum sadece normalde iki sitede orantılı olurdu bu biraz delaylı normal mi onu sordum normal deyip geçebilirsiniz sürate karşı bir ön yargım yok çünkü şirket şirkettir
Beyle ışınlansın demiyorum sadece normalde iki sitede orantılı olurdu bu biraz delaylı normal mi onu sordum normal deyip geçebilirsiniz sürate karşı bir ön yargım yok çünkü şirket şirkettir
Ortada delay falan da yok her şey tutarlı. Sen ürünü kargo şirketine verdiğin gibi ürün yola çıkmaz ya aracın dolması ya da saatin gelmesi gerekir. Ortada hiçbir problem yokken nasıl bir şirket olduğunu anladım demeniz de gösteriyor zaten her şeyi.