Sürat Kargo deneyimi

mse1351

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Sürat Kargo hakkında sizlere kısa bir bilgi vermek istiyorum. Bir şey olmaz deyip geçmeyin bu şirket disiplinsiz. 18.00 iş bitiş saatleri gelmesine 30 dakika kala siparişi teslim edildi diye eklemişler ama bana ulaşan bir şey yol aradım açan yok bir ton uğraştırdılar kısaca hala bir yanıt alamadım yarını bekliyorum kısaca bu şirketten uzak durun. İyi Sosyaller.

Çalışanlara bağlı biraz iş.

Diğer firmalardan da benzer deneyimleri yaşayanlar var, Ankara/ Altındağ için konuşursak ben çalışanlardan memnunum gerçi hiçbirinden olumsuz bir deneyim yaşamadım şimdiye kadar.

Günaydın, kargoların genelinin kötü olduğu zaten bilinen bir gerçek. İşimiz düştüğünde mecburen kargoyu teslim etmelerini bekleyeceğiz yapılacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, Sürat Kargo hakkında sizlere kısa bir bilgi vermek istiyorum. Bir şey olmaz deyip geçmeyin bu şirket disiplinsiz. 18.00 iş bitiş saatleri gelmesine 30 dakika kala siparişi teslim edildi diye eklemişler ama bana ulaşan bir şey yol aradım açan yok bir ton uğraştırdılar kısaca hala bir yanıt alamadım yarını bekliyorum kısaca bu şirketten uzak durun. İyi Sosyaller.
Onu genelde yetiştiremedikleri zaman yapıyorlar. Ertesi gün teslim ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı