Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mayıs 2020 #11 Benim de sürat kargodan ürünüm gelecek. Planlanan teslim tarihi bugünü gösteriyor lakin gönderi daha yola dahi çıkmadı. Kargom transfer merkezinde yatıyor.
Benim de sürat kargodan ürünüm gelecek. Planlanan teslim tarihi bugünü gösteriyor lakin gönderi daha yola dahi çıkmadı. Kargom transfer merkezinde yatıyor.
alihan ateş Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 29 Mayıs 2020 #12 Benimde 11. arayışım. Ya meşgul çalıyor ya da ulaşılamıyor.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #13 Arwiendd dedi: Güvenilir bir firma ama kargoyu geç getiriyorlar evde yoksun mesela adamlar kargoyu götürmüyor seni arıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben evden hiç çıkmadım. Adamlar kargo takibe girdiğimde evde yoktunuz diye bahane uydurdular. alihan ateş dedi: Benim de 11. arayışım. Ya meşgul çalıyor ya da ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonları kapalı. Adamlar sırf azar yememesi için telefonları kapatıyorlar.
Arwiendd dedi: Güvenilir bir firma ama kargoyu geç getiriyorlar evde yoksun mesela adamlar kargoyu götürmüyor seni arıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben evden hiç çıkmadım. Adamlar kargo takibe girdiğimde evde yoktunuz diye bahane uydurdular. alihan ateş dedi: Benim de 11. arayışım. Ya meşgul çalıyor ya da ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonları kapalı. Adamlar sırf azar yememesi için telefonları kapatıyorlar.
alihan ateş Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 29 Mayıs 2020 #14 Bu arada Ümraniye'de oturuyorum. Şube Ümraniye Yamanevler'de. Siparişim o merkezde.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #15 alihan ateş dedi: Bu arada ümraniye'de oturuyorum. Şube ümraniye Yamanevler'de. Siparişim o merkezde. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Dağıtıma çıktıysa bugün gelir.
alihan ateş dedi: Bu arada ümraniye'de oturuyorum. Şube ümraniye Yamanevler'de. Siparişim o merkezde. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Dağıtıma çıktıysa bugün gelir.
alihan ateş Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 29 Mayıs 2020 #16 İlerleyen saatlerde durumu belirteceğim. Yüzümü kara çıkarmadılar. 1 buçuk saat sonra elime ulaştı kargom. Son düzenleme: 29 Mayıs 2020
İlerleyen saatlerde durumu belirteceğim. Yüzümü kara çıkarmadılar. 1 buçuk saat sonra elime ulaştı kargom.