O onurcanaltunbaş Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 4 22 Mart 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, kargomu takip ediyorum ve takip ekranında ihbarinişiyok diyor, acil yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Arkadaşlar merhaba, kargomu takip ediyorum ve takip ekranında ihbarinişiyok diyor, acil yardım lütfen.
Çözüm dogant 22 Mart 2020 Barkod okunmamış, eğer şubeye geldiyse gidip şubede kargonuzu bulmanız lazım. Eğer dağıtım biriminde ise geçmiş olsun, o kargo gelmez.
Barkod okunmamış, eğer şubeye geldiyse gidip şubede kargonuzu bulmanız lazım. Eğer dağıtım biriminde ise geçmiş olsun, o kargo gelmez.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.851 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #2 Barkod okunmamış, eğer şubeye geldiyse gidip şubede kargonuzu bulmanız lazım. Eğer dağıtım biriminde ise geçmiş olsun, o kargo gelmez. Artı 0 Eksi Çözüm
Barkod okunmamış, eğer şubeye geldiyse gidip şubede kargonuzu bulmanız lazım. Eğer dağıtım biriminde ise geçmiş olsun, o kargo gelmez.
volkan_caner Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 28 1 Mayıs 2020 #3 @onurcanaltunbaş Kargon ne kadar süre sonra geldi? Bende de birkaç gündür Esenyurt Aktarma'da gösteriyor ihbar inişi yok olarak. Artı 0 Eksi
@onurcanaltunbaş Kargon ne kadar süre sonra geldi? Bende de birkaç gündür Esenyurt Aktarma'da gösteriyor ihbar inişi yok olarak.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #4 volkan_caner dedi: @onurcanaltunbaş kargon ne kadar süre sonra geldi? Bende de birkaç gündür esenyurt Aktarma'da gösteriyor ihbar inişi yok olarak. Genişletmek için tıkla... Kargon geldi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
volkan_caner dedi: @onurcanaltunbaş kargon ne kadar süre sonra geldi? Bende de birkaç gündür esenyurt Aktarma'da gösteriyor ihbar inişi yok olarak. Genişletmek için tıkla... Kargon geldi mi?
KS KS O onurcanaltunbaş Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 4 16 Mayıs 2020 #5 EmirFatih dedi: Kargon geldi mi? Genişletmek için tıkla... Geldi Artı 0 Eksi