Sürat Kargo İhbar İnişi Yok sorunu

Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız ve Sürat Kargo ile gelecek bir ürününüz var ise o ürünün Maltepe veya Esenyurt aktarmasına düşmemesi için dua edin. Eğer düşerse "İhbar İnişi Yok" isimli yazıyla karşılaşmamanız neredeyse imkansız. Bu yazı ürünün barkodu okunamıyor, ürünü kaybettik, ürünü günler sonra alabilirsin anlamına geliyor. Doğru mu bilmem ama bunun sebebi cihazların barkodları okuyamamasıymış. Ne yapıyorsunuz barkod ile? Barkod mu kemiriyorsunuz? Düzelmesi için birisinin bu kodu bulup elle sisteme girmesi gerekiyormuş.

30 Nisan'da ürün sipariş ettim 13 Mayıs'ta Esenyurt aktarmaya geldi. Cevap yok. En azından salgın günlerinden dolayı ürünler geç gelecektir falan deseniz tamam. Halen internet sitelerinde 600 KM altı kargolar 1 günde teslim edilir yazıyor.

Geçmiş olsun, ben de bir şey alırken kargo şirketi yazmadılarsa PTT veya Sürat olmaması için dua ediyorum. İkisi de sıkıntılı, biliyorum bölgesel farklar var ancak en çok sıkıntılı bölge bu iki firmada.

Bahsi geçen firma bugün kargo teslim etmeye gittiğimde 1'den sonra kargo almadıklarını ve bütün kargo şirketlerinin böyle olduğunu söyledi. Kendilerine 2 gün önce Yurtiçi kargo'dan saat 4 de kargo gönderimi yaptığımı söylediğimde ise gelin gidelim bakalım beraber dediler. Ben de hadi gelin gidelim dediğimde ise gelmediler. Leş bir kargo firması. Mutlaka uzak durun.

Edit: Ataşehir İçerenköy Şubesi

Oturduğumuz yerde bulunan şubesi çok iyi. Ama Esenyurt ve Maltepe aktarma karadeliğin gerçek hali.

Maltepe aktarmada 1 haftadır klavyem duruyor ve ihbar inişi yok yazıyor (Sürat Kargo)

Maltepe aktarmada 1 haftadır klavyem duruyor ve ihbar inişi yok yazıyor (Sürat Kargo)

Umarım en kısa sürede çözerler. Müşteri hizmetlerini arayıp ses kaydı alın. ( Eğer ulaşabilirseniz. ) Müşteri hizmetlerinde bulunan kişiye aramayı ses kaydı olarak kaydettiğinizi, sorun çözülmez ise tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…