C coreyproctor Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Merhaba, Sürat Kargo iyi midir? İnternette pek çok şikayet gördüm. İlk defa deneyimleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2025
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 şube'ye bağlı, genelde ortalama oluyor. imkanınız var ise yurtiçi'ni seçin.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 25 Temmuz 2025 #3 coreyproctor dedi: Merhaba, Sürat Kargo iyi midir? İnternette pek çok şikayet gördüm. İlk defa deneyimleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de aham şaham iyi kargo şirketi yok hepsinin kusuru var. Yurtiçi Kargo'nun bir şubesi daha yeni ifşalandı mesela.
coreyproctor dedi: Merhaba, Sürat Kargo iyi midir? İnternette pek çok şikayet gördüm. İlk defa deneyimleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de aham şaham iyi kargo şirketi yok hepsinin kusuru var. Yurtiçi Kargo'nun bir şubesi daha yeni ifşalandı mesela.
import antigravity Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.499 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 Kargonun eline akbil tutustursan daha iyi gider.
egerdn Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #5 Eğer gelme süresi senin için önemli değilse PTT önerebilirim başka adamakıllı yok.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #6 coreyproctor dedi: Merhaba, Sürat Kargo iyi midir? İnternette pek çok şikayet gördüm. İlk defa deneyimleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Nerede yaşadığınıza bağlı.Bazı yerlerde kargoyu leylek getirse daha yararlı oluyor,bazı yerlerde muazzam çalışıyorlar.Kargomu 1 gün içinde teslim ettiklerini hatırlıyorum.
coreyproctor dedi: Merhaba, Sürat Kargo iyi midir? İnternette pek çok şikayet gördüm. İlk defa deneyimleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Nerede yaşadığınıza bağlı.Bazı yerlerde kargoyu leylek getirse daha yararlı oluyor,bazı yerlerde muazzam çalışıyorlar.Kargomu 1 gün içinde teslim ettiklerini hatırlıyorum.