Sürat Kargo, kargom yaklaşık 4 saattir dağıtımda

4 saat normal herşeyi abartmaya başladınız ne bekliyorsun tıkladığın an kapında olmasını falan mı

Bence normal bir süre gün içerisinde gelmezse yarın erken saatler de şubeye gidin kendiniz alın.

Bir dahaki sefere bana haber edin helikopter ile 5dk içinde binanızın tepesine iniş yaparız.

Dağıtım sadece size özel olmadığından, normal. Biraz kapsamlı düşünün

Daha önce hiç alışveriş yapmadınız galiba internetten ne telaş ne acele ışınlanmıyor sonuçta bu kargo ve sadece size çalışıp sizden maaş almıyor.

Beyler bunu tartışmaya bile değmez ne yaşıyorsunuz

Gereksiz yere anksiyete yaşayıp trip’e girmenize gerek yok. Normal bir durum...

Dağıtıma çıkar yine de gelmez öbür gün yine çıkar yine de gelmeyebilir, gayet normal.

4 saat gayet normal bir süre. Benim yaşadığım şehir de bulunan kargolar saat 11 civarı dağıtıma başlıyor. Çoğunlukla saat 16.00-16.30 civarı getirmekteler bana. Yani 5-5.30 saat ben de bekliyorum. Gayet normal bir süre. Zaten telefonunuza gelen mesaja bakarsanız mesai saatleri içerisin de teslim edilecektir yazar. Eğer mesai saatleri içerisin de gelmezse haklısınız diyebiliriz. Kargocuların ışınlanarak gelip kargonuzu teslim etmesini bekliyorsunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…