Sürat Kargo, kargomu kaybetti

Anladım, umarım ürünleri teslim alırsınız biraz daha bekleyin sadece.

Nereden aldın gidip bizde alışveriş yapmayalım yanlışlıkla

Sinerji.

Senin kargoyu biri yürütmüş olma ihtimali yüksek. Çok dikkat et bu kargo işi çok sıkıntı.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, ne yapmam gerektiğini keşke bilsem.

Şikayet vara yazdım, 2 gündür aramadığım merkez aramadığım müşteri temilsici kalmadı. Ne geri dönüş var, ne ilgileniyoruz mesajı var

Ben birisine MacBook gönderdiğimde koskoca bilgisayarı kaybetmişlerdi. Zararımı site karşıladı ve paramı aldım. Siteye bildirmeniz yeterli fakat olumsuz yanıt gelirse harcama itirazı yapmanız gerekir. Bu durumda siteye bildirmeniz çok önemli. Site size olumlu ya da olumsuz yanıt verdikten sonra paranız size gelmezse bankanıza harcama itirazı yapabilirsiniz. 180 gün içinde bankanız size paranızı geri verir. Site de öylece kalır. Banka karşısında hiçbir güçleri yok.

Son düzenleme:
Aynı kartı bende almayı planlıyorum, sanırım Sinerji'den aldınız geçmiş olsun.

Konuyu takip ediyorum, umarım sonuca ulaşırsınız.

Site kargoya tazmin raporu tutmamı ve onlarla çözmem gerektiğini söyledi, oralı bile degiller.

Site kargoya tazmin raporu tutmamı ve onlarla çözmem gerektiğini söyledi, oralı bile degiller.
Çok iyi bir haber. Sitenin hiçbir gücü yok. Olumsuz yanıt vermeleri sizin için daha iyi. Paranızı geri almış sayabilirsiniz.

Daha 2 gün olmuş kardeşim, hem de bayram önü. Böyle olaylar çok yaşanıyor az sabırlı ol kargon gelecektir. Böyle heyecanı yüksek ve büyük siparişleri çok güvenilir yerlerden yapmak lazım. Sinerji ile ilgili sorun yaşayan çok insan var, aynı zamanda sürat kargo da sıkıntılı bir firma ama bunlar sadece ürünün eline geç ulaşmasına sebep olur bunun dışında ürünü birinin çalması falan çok uzak ihtimaller gibi geliyor, forumda bazı kanı hızlı akan arkadaşlar var onlara kendini kaptırıp daha fazla kurulma, sakin ol ve bekle ürünün ulaşacak sana. Senden daha yüksek meblalarda ürün siparişi veren çok insan var, endişe etme.

avukat arkadaş ile görüşmüştüm hocam, bu harcama itirazı işini de sorayım ona

Ben zaten iş çözülsün diye koşturdum oraya buraya ama yok adamlar kargonun nerede olduğunu bulamıyor. Fazlasıyla büyük bir yanlış olduğu ortadayken hiçbir şey yokmuş gibi de davranamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…