Sürat Kargo nasıldır?

En iyi karga firması hangisi?

İnşallah kargoma bir şey olmaz çok korkmaya başladım.

Türkiyede hiç bir kargo şirketinden olması gerektiği gibi bir hizmet alamazsın hepsi vasattır.
Kolay gelsin diğerlerine nazaran gayet iyi hizmet veriyor, onlarca siparişimde hiç sorun yaşamadım.
Kargo dağıtıma çıktığında mesaj atıyorlar, link üzerinden kurye bilgileri ile konumunu görebiliyorsun, gelmeden önce adres teyiti için telesekreter araması yapıyorlar, adrese gelmeden 30 dakika önce bir mesaj daha atılıyor, geldiklerinde zaten kurye arıyor.
Sürat kargoda ise ne mesaj var ne kurye takibi, kapıya gelip aradıkları zaman kargonun geldiğinden haberim olmuştu.

Şubeye göre değişiyor mesela benim İstanbul'da yaşayan bir arkadaşımın oradaki Yurtiçi Kargo sorunsuz temiz iş yapıyormuş ama bizim şube gördüğüm en dikkatsiz anlayışsız şubelerden birine sahip monitörümün kutusunda ayak izi ve kurşun izi gördüğümde yaşadığım stresi size anlatamam.

Sürat kargoya vermek gibi bir hata yaptım kesin kırık gelicek o kadar param boşa gidicek kesin.

Sürat Kargo'ya vermek gibi bir hata yaptım kesin kırık gelecek o kadar param boşa gidecek kesin.

Hocam rahat olun belki iyi gelecek kesinliği yok belki bölgenizdeki iyidir bölgemdeki Yurtiçi Kargo çok kötü olmasına rağmen İtopya'dan hazır sistemimi sıkıntısız getirmişti.

Hocam rahat olun belki iyi gelecek kesinliği yok belki bölgenizdeki iyidir bölgemdeki Yurtiçi Kargo çok kötü olmasına rağmen İtopya'dan hazır sistemimi sıkıntısız getirmişti.
Antalya ya gelecek.

kumluca sürat kargo şubesine gelecek

Antalya'ya gelecek.

Kumluca Sürat Kargo şubesine gelecek

Hocam rahat olun kesinliği yok bu işin belki iyi gelir kutuyu açarken videoya çekebilirseniz çekin oldu da sıkıntı çıktı adama yazarsın böyle oldu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…