Sürat Kargo pazar günü dağıtıma çıkar mı?

erdem_d

Centipat
Daha fazla  
Merhaba siparişim Sürat Kargo ile gelecekti, dün yani cumartesi günü yoğunluktan getirmedik bir sonraki güne planlayacağız diyerek gelmedi ve bugün sabah siparişimin dağıtıma çıktığını öğrendim ve sorum şu olacakki bugün pazar değil mi, ne dağıtımı bu? Bugün gelmez ise bırak Sürat Kargo'dan alışveriş yapmak şubelerinin önünden bile geçmem.

Merhaba siparişim Sürat Kargo ile gelecekti, dün yani cumartesi günü yoğunluktan getirmedik bir sonraki güne planlayacağız diyerek gelmedi ve bugün sabah siparişimin dağıtıma çıktığını öğrendim ve sorum şu olacakki bugün pazar değil mi, ne dağıtımı bu? Bugün gelmez ise bırak Sürat Kargo'dan alışveriş yapmak şubelerinin önünden bile geçmem.

Pazar günü dağıtım olmaz. Ama belki de gelir bilemeyiz.

Şubelerin bazen kendilerince farklı zamanlarda teslimat yaptığı olabiliyor. Farklı bir firmada firmanın en geç teslimat saati 18.00 olarak belirtilmesine rağmen benim kargom 19.00 civarında gelmişti. Belki sizin kargonuzu dağıtan şube kendi isteğiyle pazar günleri de çalışmayı tercih etmiş olabilir.

Normal şartlarda pazar günü kargo firmaları dağıtım yapmaz, fakat dağıtıma çıktı diye bu sabah mesaj geldi diyorsunuz, eğer kendi aksaklıklarından kaynaklanan bir problem yaşandıysa belki bir insiyatif almış olabilirler. Pazar günleri şubeler kapalı olduğundan ürünler araca yüklenmez, dediğim gibi eğer kendilerinden dolayı bir sorun yaşandıysa belkide ürününüz araçtan hiç indirilmedi ve bugün araçta kalan dağıtımlar ulaştırılacak.

Pazar günü dağıtım olmaz. Ama belki de gelir

Normal şartlarda pazar günü kargo firmaları dağıtım yapmaz, fakat dağıtıma çıktı diye bu sabah mesaj geldi diyorsunuz, eğer kendi aksaklıklarından kaynaklanan bir problem yaşandıysa belki bir inisiyatif almış olabilirler. Pazar günleri şubeler kapalı olduğundan ürünler araca yüklenmez, dediğim gibi eğer kendilerinden dolayı bir sorun yaşandıysa belki de ürününüz araçtan hiç indirilmedi ve bugün araçta kalan dağıtımlar ulaştırılacak.

Evet kendilerinden yaşanan bir problem benim ile ilgisi yok, teslimatı yetiştiremediler dün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı