Sürat Kargo Rezaleti

Daha fazla  
Asla kullanılmaması gereken bir kargo şirketi varsa o da Sürat Kargo'dur.

22 Mart günü Hepsiburada'dan siparişini verdiğim şu ürün 3 gün önce kargoya verilmesine rağmen hala elime ulaşmadı. Kargo şubesi evime 15 dakikalık yürüme mesafesinde ama 2 gündür dağıtıma çıkıyor ve şubeye geri dönüyor. Şubeyi arıyorum telefonu açan kimse yok. Müşteri temsilcisi ise şikayet kaydı açmaktan başka bir şey yapmıyor.

İnternette Sürat Kargo ile ilgili tonlarca şikayet bulabilirsiniz. Daha önceki siparişlerimde de hep sorun çıkarmıştı. Hepsiburada'nın kendi kargo firması olan Hepsiexpress akşam verdiğim siparişi ertesi günün sabahında getirirken Sürat Kargo yeri geliyor kocaman koliyi kaybediyor, yeri geliyor başka şubeye götürüyor, bazen de hiç zile basmadan geldik bulamadık diyor.

Uzak durulması gereken sıkıntılı bir firma.

O zaman 15 dakika yürüyüp alın.

O zaman 15 dakika yürüyüp alın.
Ne anlamı kaldı o zaman internetten sipariş vermenin. Ayrıca benim oraya gitme gibi bir zorunluluğum yok ama onlar bana kargoyu getirmek zorundalar.

Son düzenleme:
Bu sıkıntıyı ben kaç kez yaşadım en son adamın yüzüne küfredecektim öyle dalga geçer gibi pis bir gülümsemesi vardı. Ben şahsen biraz sabırsız bir insanım ve yürüyüş yapmayı severim hergün yürürüm belli bir mesafede. İlk olayımda parfümüm bitti parfüm alıcam baktım sürat kargodaymış dedim iyi tamam tahmini teslim tarihi geldi ve ürünüm ogün şubedeye varmış gözüküyordu. Hemen aradım ürünüm geldimi dediler geldi şubede kalsın kendim gelip alsam olurmu dedim olur dediler not aldılar. 2 saat sonra çıktım evden 3 km yol yürüdüm dedilerki dağıtıma çıktı not almıştı ama telefondaki arkadaş dedim burda not yok kaybolmuş olabilir dedi umursamaz bi bakışla sanki başından savar gibi herneyse devim eve geldim. Diğer gün saat 5 oldu kargom hala yok zaten 5.30 da dağıtımı bırakıyorlarmış şubeyi aradım zar zor evime getirdiler dağıtımcıyla bağlantı kurup. Aradan biraz zaman geçti katlanabilir masa sipariş verdim baktım yine sürat kargo dedim geçmiş olsun. Tahmini teslim süresi geçti. Yine bir sabah saatlerinde 9 civarında aradım kargom dağıtıma çıkmasın kendim gelip alıcam dedim tamam dediler 1 saat gibi bir süre geçti atladım arabaya gittim şubeye yine o çalışan sanki alay eder dalga geçer gibi bakıyor sırıtıyor dağıtıma çıktı dedi o an masadaki telefonun ahizesini kafasına geçirecektim hem dalga geçer gibi müşteriyi ciddiye almıyorlar hemde alaycı bir bakışla suratıma bakıp gülüyor. Durumu anlattım hep bu tarz sorun yaşadığımı söyledim yüzündeki ifade hala aynı şeytan diyo yatır yere ağzını burnunu kır bak bakalım gülebiliyormu. En son gittim eve yine yetiştiremediler ertesi güne kaldı kargom. Müşteri hizmetlerini arayıp bir bir durumu anlattım müşteri ile dalga geçiyorsunuz madem yetiştiremeyecekseniz neden beni ciddiye almıyorsunuzki bırakın şubede ben gelip alayım gibisinden ne varsa saydırdım çok özür dilediler bu tarz bir sorunun yaşanmayacağını söylediler. Ama nafile yine yaşadım yani hatta ilk siparişim olan parfümün kutusu ezik büzük olmuştu kırılabilir birşey yani bu kutuyu düzgün taşısalar bari o düzgün olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…