bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 16 Haziran 2020 #11 En azından otomatik sistem yapsalar, bilgilendirseler çok iyi olur. Teknoloji çağındayız, ilk çağlarda değil Osmaaann!
En azından otomatik sistem yapsalar, bilgilendirseler çok iyi olur. Teknoloji çağındayız, ilk çağlarda değil Osmaaann!
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Haziran 2020 #12 Öncelikle büyük harfle yazı yazılmaz. Türkiye'nin en dandik kargo şirketi sürat.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Haziran 2020 #13 Canlı desteği kaldırmışlar sanırım. Sitede göremedim.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #14 zKEBAB dedi: Öncelikle büyük harfle yazı yazılmaz. Genişletmek için tıkla... Konuyla zerre alakası yok. Pirateinthesky dedi: Canlı desteği kaldırmışlar sanırım. Sitede göremedim. Genişletmek için tıkla... Bot'un mesaisi biter mi sizce? Hala duruyor.
zKEBAB dedi: Öncelikle büyük harfle yazı yazılmaz. Genişletmek için tıkla... Konuyla zerre alakası yok. Pirateinthesky dedi: Canlı desteği kaldırmışlar sanırım. Sitede göremedim. Genişletmek için tıkla... Bot'un mesaisi biter mi sizce? Hala duruyor.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Haziran 2020 #15 Ben bir ara gelemeyen kargoyla ilgili soru sordum. 2 gün sonra bunu yazdılar. Tahmin edin ne oldu? Aramadılar . Tortue dedi: Konuyla zerre alakası yok. Bot'un mesaisi biter mi sizce? Hala duruyor. Eki Görüntüle 593358 Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistem var ki, sizin bile isminiz Osman olmuş. Bot vs bot .
Ben bir ara gelemeyen kargoyla ilgili soru sordum. 2 gün sonra bunu yazdılar. Tahmin edin ne oldu? Aramadılar . Tortue dedi: Konuyla zerre alakası yok. Bot'un mesaisi biter mi sizce? Hala duruyor. Eki Görüntüle 593358 Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistem var ki, sizin bile isminiz Osman olmuş. Bot vs bot .
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #16 Pirateinthesky dedi: Öyle bir sistem var ki, sizin bile isminiz Osman olmuş. Bot vs bot . Genişletmek için tıkla... İsmimi ben öyle yazdım da Bot'un yemediği küfür kalmadı. En azından görüşmeyi sonlandırsa bot. .
Pirateinthesky dedi: Öyle bir sistem var ki, sizin bile isminiz Osman olmuş. Bot vs bot . Genişletmek için tıkla... İsmimi ben öyle yazdım da Bot'un yemediği küfür kalmadı. En azından görüşmeyi sonlandırsa bot. .
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Haziran 2020 #17 Tortue dedi: İsmimi ben öyle yazdım da Bot'un yemediği küfür kalmadı. En azından görüşmeyi sonlandırsa bot. . Genişletmek için tıkla... Hahaha Osman Bey'den hala mesaj yok. İşe bakın ya .
Tortue dedi: İsmimi ben öyle yazdım da Bot'un yemediği küfür kalmadı. En azından görüşmeyi sonlandırsa bot. . Genişletmek için tıkla... Hahaha Osman Bey'den hala mesaj yok. İşe bakın ya .
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Haziran 2020 #18 Osman'a gerekli bilgilendirme yapıldı kardeşim
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #19 Osman ta... mi alıyorsun bizi?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #20 Vallahi helal olsun, adamlar geliştiriyor geliştiriyor! Ama bot dilsiz, kolsuz bir bot. Ya da Asosyalliğin dibini vurmuş. Sürat'te sınır yok!
Vallahi helal olsun, adamlar geliştiriyor geliştiriyor! Ama bot dilsiz, kolsuz bir bot. Ya da Asosyalliğin dibini vurmuş. Sürat'te sınır yok!