Sürat Kargo tahmini ne zaman getirir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Sinerji'den mouse aldım ve teslimat kısmında Sürat Kargo veya MNG Kargo seçimi vardı. Sürat Kargo'yu seçtim. Tahmini ne zaman gelir? Daha bugün saat 11.30'da sipariş ettim.

Dağıtım şubenizin konumu çok önemli bazen ertesi gün teslim edildiği oluyor. Ama tamamen şubenin konumu. Ben online satış yapıyorum ertesi gün teslim ettiklerinin yüzdesi pekte az değil ortalama %40 dır.

Kargoya verilme zamanı ve kargo firmasıyla alakalı bir durum. İstanbul'dan Kırşehir'e gelen kargom 1 gün dolmadan teslim ediliyor.

Sürat kargonun sancaktepe şubesi çok kötü, sigara içiyorlar, iade kabul etmiyorlar, atarlı konuşuyorlar ama sizin oradaki şubeyi bilmem.
Mng kargo da aynı. Asansör bozuk diye bakkala veriyor aramıyor bile.

Hocam cumartesi gelir büyük ihtimalle ama mouse parçalara ayrılmış bir şekilde gelebilir Sürat Kargo aceleyle getireyim derken kargoların içinde ediyor.

Hocam cumartesi gelir büyük ihtimalle ama mouse parçalara ayrılmış bir şekilde gelebilir Sürat Kargo aceleyle getireyim derken kargoların içinde ediyor.
Aman deyim hocam.
Hocam şuan takip no bekleniyor da acaba yarın gelebilir mi? Çünkü hem sinerji bilgisayar yakın hem de sürat kargo şubesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…