Sürat Kargo takip ekranında kayıt bulunamadı diyor

Makaleler
3

Arkadaşlar; buradan sipariş verdim, 17 Kasım'da kargoya verildi, kargoyu takip etmek istedim ama kargo takip ekranında kayıt bulunamadı diyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Sipariş etme tarihim 16 Kasım.

Arkadaşlar; buradan sipariş verdim, 17 Kasım'da kargoya verildi, kargoyu takip etmek istedim ama kargo takip ekranında kayıt bulunamadı diyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Sipariş etme tarihim 16 Kasım.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiniz mi? Daha önceden PTT ile kargo göndermiştim aynı sorun ile karşılaşmıştım. Müşteri hizmetleri sizden takip numaranızı alarak bilgi verebilirler.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiniz mi? Daha önceden PTT ile kargo göndermiştim aynı sorun ile karşılaşmıştım. Müşteri hizmetleri sizden takip numaranızı alarak bilgi verebilirler.
Müşteri hizmetlerine ulaşabilirsen çok ilgililer. Sorunumu 15 dakika içinde çözdüler. Ulaşamazsan şikayetvar.com'a yaz 24 saat içinde dönüyorlar :)
Hayır hiç aramadım, en önemlisi bugün ya da yarın gelmesi. Müşteri hizmetlerine mi ulaşmamı önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı