Sürat Kargo teslimat sorunu

Bu zamana kadar sürat kargodan sadece 2 defa kargo tarafıma geldi aynı şekilde adam kapıyı çalıp imza, isim ve T.C no almadan kargoyu bırakıp gidiyor. Duyduğuma göre işçiler maaşını alamadığı için greve gitmişler diyorlar. Sürat kargoda zaten eleman kıtlığı var kuryeler siparişlere yetişemiyor. Bundan sonra alışveriş yapacaklar sürat kargoyla anlaşmalı yerlerden kesinlikle ürün almasınlar. Pahalı bir ürün alırlarsa pişman olurlar.

Her gördüğüm insana aynen bunu söylüyorum. Batsınlar da kurtulalım.

bende sizin gibi 7 mayısta n11 sitesinden kulaklık aldım ve satıcı aynı gün kargoya vermesine rağmen ist/ maltepe aktarmada "İhbar İnişi Yok " yazıyordu dün ürün iade başvurusnda bulundum.

Sivas'a gelmesi uzun sürdü. Gelince de hemen daha tırdan inmeden kargomu gidip aldım. Yoksa aynı durumu yaşayacaktım. Sivas küçük yer bulmak kolay ama İstanbul'da yaşayanlara sabır diliyorum.

Sivas'a gelmesi uzun sürdü. Gelince de hemen daha tırdan inmeden kargomu gidip aldım. Yoksa aynı durumu yaşayacaktım. Sivas küçük yer bulmak kolay ama İstanbul'da yaşayanlara sabır diliyorum.
Ben Manisa'dayım hocam. Daha benim ilime bile gelmedi sen düşün yani.
bende sizin gibi 7 mayısta n11 sitesinden kulaklık aldım ve satıcı aynı gün kargoya vermesine rağmen ist/ maltepe aktarmada "İhbar İnişi Yok " yazıyordu dün ürün iade başvurusnda bulundum.
Ürün İadesi yapılabilir fakat benim iade etmem için kargomun elime ulaşması ve tekrar yollamak gerekiyor. O yüzden iade edemiyorum edebilsem 2 gün sonunda iade etmiştim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…