Numbness Kilopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 809 Çözümler 3 26 Eylül 2018 #1 Herkese iyi günler. Arkadaşlar son günlerde sık sık acıkmaya başladım. Yemek yedikten 1-2 saat sonra açlık hissi oluşuyor. Son zamanlarda boy gösterdiği için yazıyorum. İki hafta falan. Sizce neden oluyor bu?
Herkese iyi günler. Arkadaşlar son günlerde sık sık acıkmaya başladım. Yemek yedikten 1-2 saat sonra açlık hissi oluşuyor. Son zamanlarda boy gösterdiği için yazıyorum. İki hafta falan. Sizce neden oluyor bu?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Eylül 2018 #2 Bende'de aynı durum söz konusu. Fakat yeme olsun bitsin.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 26 Eylül 2018 #3 Doyurucu gıdalar tüketmiyorsun veya az yiyorsundur. Glisemik indeksi düşük olan yiyeceklerden bol bol tüketin.
Doyurucu gıdalar tüketmiyorsun veya az yiyorsundur. Glisemik indeksi düşük olan yiyeceklerden bol bol tüketin.
Numbness Kilopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 809 Çözümler 3 26 Eylül 2018 #4 ShadYaqz dedi: Doyurucu gıdalar tüketmiyorsun veya az yiyorsundur. Glisemik indeksi düşük olan yiyeceklerden bol bol tüketin. Genişletmek için tıkla... Zaten Gİ 0 veya 0' a yakın yiyecekleri tüketiyorum.
ShadYaqz dedi: Doyurucu gıdalar tüketmiyorsun veya az yiyorsundur. Glisemik indeksi düşük olan yiyeceklerden bol bol tüketin. Genişletmek için tıkla... Zaten Gİ 0 veya 0' a yakın yiyecekleri tüketiyorum.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 26 Eylül 2018 #5 Bol bol protein ve sebze tüketirsen de faydasını göreceğine eminim. Sık sık ama azar azar yemeyi de deneyebilirsin.
Bol bol protein ve sebze tüketirsen de faydasını göreceğine eminim. Sık sık ama azar azar yemeyi de deneyebilirsin.