Sürekli alınan mavi ekran hatasının sebebi nedir?

Cihazı hiç düşürdünüz mü, güç ayarlarıyla veya başka bir ayarla oynadınız mı, ne zamandan beri mavi ekran alıyorsunuz? Bataryada, adaptörde vs. problem var mı?

Cihazı hiç düşürdünüz mü, güç ayarlarıyla veya başka bir ayarla oynadınız mı, ne zamandan beri mavi ekran alıyorsunuz? Bataryada, adaptörde vs. problem var mı?

Bataryanin soketi takılı değil.

Son 1 haftadir bilgisayarimin ekrani kirikti ve 3 aydir falan ellemiyordum, sonra fanini falan da degistim bataryasi sismisti ben de soketinden cikarayim dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen direkt prizden kullanmanızdan kaynaklı güçle ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Öteki türlü ekran kartından gibi diyeceğim ama dedilkeriniz genel güçle ilgili olduğunu düşündürüyor. Düzgün bataryayla bi' deneyin sistemi.

Muhtemelen direkt prizden kullanmanızdan kaynaklı güçle ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Öteki türlü ekran kartından gibi diyeceğim ama dedilkeriniz genel güçle ilgili olduğunu düşündürüyor. Düzgün bataryayla bi' deneyin sistemi.

Hocam sorun sanırım ekran kartında, ekran kartını kaldırdıktan sonra düzeldi. Dahili ekran kartı ( UHD Graphics 620 ) ile kullanıyorum şu an. Bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı