Sürekli araba sürmek isteme hastalığından nasıl kurtulunur?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam.

16 yaşındayım, ehliyet almama daha 2 sene var ve bende bir araba hastalığı var. Sürekli araba sürmek istiyorum, arabaya klip falan çekiyorum. Yani bunlar normal şey ama ehliyetsiz yapmamam gereken şeyler olduğunu biliyorum. Babam da şu sıralar vermiyor arabayı, ben de sürekli ısrar ediyorum, beni kıramıyor ve veriyor ama ben artık bu işten 2 sene olsun kurtulmak istiyorum.

Sizce ne yapsam kendimi bu işten alı koyabilirim? Ne yapmam lazım? Biri yardım edebilir mi?

Direksiyon seti al ve bilgisayara bağla, dalga geçmiyorum başka yolu yok, oldukça gerçekçi ayrıca.

Direksiyon seti al ve bilgisayara bağla, dalga geçmiyorum başka yolu yok, oldukça gerçekçi ayrıca.

YKS dönemim olmasa yapmayi düşünüyordum ama o da derslerimden çok alı koyar.

Yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?

Son düzenleme:
Aç Forza Horizon takıl kardeşim. Ben de senin gibiyim, araba sürmeye bayılıyorum ama 2.5 litre mototrun yaktığı yakıtı düşünürsek çok çıkamıyorum. Canım ne zaman isterse açıyorum Forza'yı, alıyorum e30'umu gazlıyorum.

Bilgisayarım müsait değil maalesef ve bir bağımlılıktan kurtulup başka bir şeye sarmak istemiyorum.

Bilgisayarım müsait değil maalesef ve bir bağımlılıktan kurtulup başka bir şeye sarmak istemiyorum.
O zaman sabredecen, yapacak bir şey yok. Ya da bütçe varsa bir A1 ehliyet, bir de ucuzundan Cub tarzı bir şey çözersen onunla gazlarsın. Motoru da 50'lik çözersen sıfır masraf ile dolaşırsın.

O zaman sabredecen, yapacak bir şey yok. Ya da bütçe varsa bir A1 ehliyet, bir de ucuzundan Cub tarzı bir şey çözersen onunla gazlarsın. Motoru da 50'lik çözersen sıfır masraf ile dolaşırsın.
Motor dan korkuyorum ya rahat olamıyorum motor üstünde.

Motor dan korkuyorum ya rahat olamıyorum motor üstünde.
O zaman B ehliyet alana kadar sabretmen lazım. Ehliyetsiz çıkmanı hiç tavsiye etmem. Ben yaptım mı yaptım ama şu devirde kör topal çok kişi var. En ufak dokunmanda yaygara çıkartıp seni çıkmaza sürükleyebilirler.
Daha geçen hafta dönel kavşakta geri geri gelen bir dolmuş bana vurdu, eğer ehliyetim olmasa işim yaştı.

Bildiğim kadarıyla ehliyetsiz de olsan kaza durumun da haklılık payı ona göre değerlendirilmiyormuş diye biliyorum. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…