Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Merhaba. Bugün yeni M.2 SSD taktım ve format attım sürekli sanki USB takmış gibi ses çıkıyor ama hiç durmadan. BIOS sürümüm en son sürüm format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.
Merhaba. Bugün yeni M.2 SSD taktım ve format attım sürekli sanki USB takmış gibi ses çıkıyor ama hiç durmadan. BIOS sürümüm en son sürüm format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #2 Denetim masasi = sesler = device connect sesini kapatin.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 technoHasanHuseyin2 dedi: Denetim masasi = sesler = device connect sesini kapatin. Genişletmek için tıkla... Bu bir çözüm değil gibi. Yani Device Connect sesini kapatarak o sesten kurtulabilir ama o sesin neyden kaynaklandığını bulmak gerekmez mi?
technoHasanHuseyin2 dedi: Denetim masasi = sesler = device connect sesini kapatin. Genişletmek için tıkla... Bu bir çözüm değil gibi. Yani Device Connect sesini kapatarak o sesten kurtulabilir ama o sesin neyden kaynaklandığını bulmak gerekmez mi?
Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #4 technoHasanHuseyin2 dedi: Denetim Masası = sesler = device connect sesini kapatin. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu teşekkürler ancak gerçekten tam çözüm değil gibi sorunun kaynağı nedir net bilen var mıdır?
technoHasanHuseyin2 dedi: Denetim Masası = sesler = device connect sesini kapatin. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu teşekkürler ancak gerçekten tam çözüm değil gibi sorunun kaynağı nedir net bilen var mıdır?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Nisan 2022 #5 technoHasanHuseyin2 dedi: Denetim Masası = sesler = device connect sesini kapatin. Genişletmek için tıkla... Sadece sesi kapatıyor tam olarak çözüm değil gibi. Başka bir BIOS sürümü yüklemeyi deneyin eski sürüme geçebilmek şansınız var mı?
technoHasanHuseyin2 dedi: Denetim Masası = sesler = device connect sesini kapatin. Genişletmek için tıkla... Sadece sesi kapatıyor tam olarak çözüm değil gibi. Başka bir BIOS sürümü yüklemeyi deneyin eski sürüme geçebilmek şansınız var mı?
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #6 Grizi dedi: Bu bir çözüm değil gibi. Genişletmek için tıkla... Evet sorunun cozumu degil pratik sadece Oyun oynarken oyundan filan atmiyorsa kafaya takmaya degmez, buyuk ihtimal regeditte 2-3 saat oyalar...
Grizi dedi: Bu bir çözüm değil gibi. Genişletmek için tıkla... Evet sorunun cozumu degil pratik sadece Oyun oynarken oyundan filan atmiyorsa kafaya takmaya degmez, buyuk ihtimal regeditte 2-3 saat oyalar...
Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #7 epic games kullanıcısı dedi: Sadece sesi kapatıyor tam olarak çözüm değil gibi. Başka bir BIOS sürümü yüklemeyi deneyin eski sürüme geçebilmek şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... O ses gitti ya rahatladım şidmilik uğraşmam. technoHasanHuseyin2 dedi: Evet sorunun çözümü degil pratik sadece oyun oynarken oyundan filan atmiyorsa kafaya takmaya degmez, buyuk ihtimal Regedit'te 2-3 saat oyalar... Genişletmek için tıkla... 2-3 saat sonra yine ses gelebilir mi yani.
epic games kullanıcısı dedi: Sadece sesi kapatıyor tam olarak çözüm değil gibi. Başka bir BIOS sürümü yüklemeyi deneyin eski sürüme geçebilmek şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... O ses gitti ya rahatladım şidmilik uğraşmam. technoHasanHuseyin2 dedi: Evet sorunun çözümü degil pratik sadece oyun oynarken oyundan filan atmiyorsa kafaya takmaya degmez, buyuk ihtimal Regedit'te 2-3 saat oyalar... Genişletmek için tıkla... 2-3 saat sonra yine ses gelebilir mi yani.
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #8 ycrour dedi: O ses gitti ya rahatladım şidmilik uğraşmam. 2-3 saat sonra yine ses gelebilir mi yani. Genişletmek için tıkla... Yok ya, sorunu arastirma, deneme yanilma klasik zaman kaybi var ya ondan bahsettim.
ycrour dedi: O ses gitti ya rahatladım şidmilik uğraşmam. 2-3 saat sonra yine ses gelebilir mi yani. Genişletmek için tıkla... Yok ya, sorunu arastirma, deneme yanilma klasik zaman kaybi var ya ondan bahsettim.
Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #9 technoHasanHuseyin2 dedi: Yok ya, sorunu arastirma, deneme yanilma klasik zaman kaybi var ya ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
technoHasanHuseyin2 dedi: Yok ya, sorunu arastirma, deneme yanilma klasik zaman kaybi var ya ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.