batuhan_n Decipat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 30 Ekim 2020 #1 Bana oyun içi 1 saat sürekli aynı tuşa basacak bir program lazım. Macro Recorder diye bir şey buldum, iyi midir?
Bana oyun içi 1 saat sürekli aynı tuşa basacak bir program lazım. Macro Recorder diye bir şey buldum, iyi midir?
W WD40 Ziyaretçi 30 Ekim 2020 #2 JitBit'in Macro Recorder'ı gayet kullanışlı. Tavsiye ederim. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com
JitBit'in Macro Recorder'ı gayet kullanışlı. Tavsiye ederim. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Ekim 2020 #3 Pro Presser isimli program gayet iyidir, kullanabilirsin.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Ekim 2020 #4 Auto Hotkey scriptlerinin nasıl yazıldığını öğrenirseniz, onlardan iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum. Son düzenleme: 30 Ekim 2020
Auto Hotkey scriptlerinin nasıl yazıldığını öğrenirseniz, onlardan iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum.
batuhan_n Decipat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 30 Ekim 2020 #5 Silinen üye dedi: JitBit'in Macro Recorder'ı gayet kullanışlı. Tavsiye ederim. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com Genişletmek için tıkla... Programı nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz?
Silinen üye dedi: JitBit'in Macro Recorder'ı gayet kullanışlı. Tavsiye ederim. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com Genişletmek için tıkla... Programı nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz?
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 30 Ekim 2020 #6 Automatic Mouse & Keyboard