CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Eylül 2022 #1 Selam, nasıl desem sürekli bir şeyler satın almak istiyorum. Genellikle teknolojik ürünler oluyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Selam, nasıl desem sürekli bir şeyler satın almak istiyorum. Genellikle teknolojik ürünler oluyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Eylül 2022 #2 Gayet doğal, bir şeyin daha iyisini alabilecekken eskisiyle durmak gereksiz.
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.164 Çözümler 14 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 26 Eylül 2022 #3 Yani alabiliyorsan sorun değil zaten. Alamıyorsan geri kalan kısmı hepimizde var.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Eylül 2022 #4 Heisenbergin dedi: Yani alabiliyorsan sorun değil zaten. Alamıyorsan geri kalan kısmı hepimizde var. Genişletmek için tıkla... Almak için sıkıntım yok ancsk boşa gidecek diye alamıyorum.
Heisenbergin dedi: Yani alabiliyorsan sorun değil zaten. Alamıyorsan geri kalan kısmı hepimizde var. Genişletmek için tıkla... Almak için sıkıntım yok ancsk boşa gidecek diye alamıyorum.
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.164 Çözümler 14 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 26 Eylül 2022 #5 CypIosh dedi: boşa gidecek diye alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Teknolojik ürünlerin 2. elde satılması zor değil. Almak istediğini almak ziyan değildir bence.
CypIosh dedi: boşa gidecek diye alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Teknolojik ürünlerin 2. elde satılması zor değil. Almak istediğini almak ziyan değildir bence.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 26 Eylül 2022 #6 CypIosh dedi: Selam, nasıl desem sürekli bir şeyler satın almak istiyorum. Genellikle teknolojik ürünler oluyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Bu aralar Mi Band 6 istiyorum fakat olmasa da olur. Şu an ondan vazgeçtim kablosuz kulaklığım olmasına rağmen yenisini istiyorum. Sıkıntı yok bence.
CypIosh dedi: Selam, nasıl desem sürekli bir şeyler satın almak istiyorum. Genellikle teknolojik ürünler oluyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Bu aralar Mi Band 6 istiyorum fakat olmasa da olur. Şu an ondan vazgeçtim kablosuz kulaklığım olmasına rağmen yenisini istiyorum. Sıkıntı yok bence.