Sürekli farklı işlemlerde %100 işlemci kullanımı

catimnagt1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, birkaç gün önce 4 yıllık bilgisayarımın termal macununu yeniledim. İnternetten birçok video izledim ve doğru şekilde sürdüğümü düşünüyorum. Sorun ise termal macun değişiminden 3-4 gün sonra bilgisayarı açar açmaz uygulamalar %100 işlemci kullanıyor. Önce Google Chrome, sonra Safari, sonra Lolclient.exe . Acaba sorun ne? Tek bir program değil, hepsi sürekli değişiyor. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
(Format atmak aklıma gelmedi değil, sınava hazırlanıyorum fazla vaktim olmuyor ama başka bir yol bulamazsam atacağım.)

Sistem:
  • LG R560
  • Core 2 Duo T6600
  • Geforce G105M
  • 4 GB RAM
  • Windows 7 Ultimate 64 bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem geri yüklemeyi yaptınız mı? Bir de çalıştıra 'mrt' yazıp enter'leyin. Gelen herhangi bir şeye evet deyin. Bakalım kötü amaçlı yazılım var mı?

Virüs taraması yapın. Banada olmuştu. Olmazsa format at. O da olmazsa artık değiştir beni diyor olmalı (Tabii bence.)

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler virüs taraması yaptım bi kaç bişey buldu çalıştıra dediğiniz komutla taramayıda yaptım ordan bişey çıkmadı şimdilik düzelmiş gibi, hayırlısı.. Tekrar ilgilenen arkadaşlara teşekkkürler.

Virüs taraması yapın. Banada olmuştu.Olmazsa format at. O da olmazsa artık değiştir beni diyor olmalı (Tabii bence.)
Değiştirmek şart kardeş onun bende farkındayım da malum maddi imkanlar işte elden birşey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…