Sürekli flash bellek takma ve çıkarma sesi geliyor

Melih Özönder

Megapat
Daha fazla  
Hani şu flash bellek ya da klavye mouse vs. takılınca çıkan ses son zamanlarda sürekli gelmeye başladı. Ama sürekli kendi kendine flaş girme sesi çıkma sesi veriyor gerçekten delireceğim. Sağ alt bar da herhangi bir bilgi de vermiyor. Bu sesin sebep olduğu şeyi nasıl bulurum ve kurtulurum? Bilgisayara takılan çıkartılan cihazları görüntüleyebildiğimiz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye veya mouse usb portlarında sıkıntı olabilir veya daemon tools tarzı sanal sürücü oluşturan bir program varsa o da yapıyor olabilir.Yazılımsal bir şeyde olabilir araştırmak lazım.

Deamon tools u görev yöneticisinden kapayıp denetim masasından sildim. Hala düzelmedi hala devam ediyor flaş sesleri gelmeye. Mouse dan şüpheleniyorum Logitech in yazılımı yüklü değil o yüzden mi yapıyor ?

O zaman C'yi girip sanal sürücüyü kaldırıp kaldırmadığına bak oradaysa muhtemelen ondandır.Geçmediyse tekrar yükle daemon tools'u sanal disklerin hepsini kaldır.Sonra Daemon tools'u kaldır kusura bakma eksik bilgi vermişim.

Aynı şey 2 yıldır bende de var. Genelde bilgisayar açıkken odanın lambasini açıp kapattığımda veya monitörü açıp kapattığımda geliyor. Ben evimin elektriktir altyapısının dandik olmasindan dolayi olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir zarari yok ama sebebini merak da etmiyor değilim. Konuyu takipteyim.

Windows Ayarlar-Kişiselleştirme-Temalar-Sesler kısmından acaba bu sesi başka bir işleme mi atanmış diye düşünüyorum orayı kontrol eder misiniz? varsayılan mı diye

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı