Quintope Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #31 The G.O.A.T dedi: Sürekli format atarsan SSD'nin ömrünü çok çabuk tüketirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu çok kişi söyledi zaten sorun burda değil. Sorun her şeye rağmen arkadaşın bu sıkıntısının devam etmesinde
The G.O.A.T dedi: Sürekli format atarsan SSD'nin ömrünü çok çabuk tüketirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu çok kişi söyledi zaten sorun burda değil. Sorun her şeye rağmen arkadaşın bu sıkıntısının devam etmesinde
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Nisan 2021 #32 Quintope dedi: Son çare olarak size profesyonel destek öneriyorum Genişletmek için tıkla...
Quintope Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #33 m3081 dedi: Ben format atarken içim gidiyor o kadar şeyim vardı diyorum. Arkadaş canı sıkıldıkça format atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o öyle olmamalı: "Ben format atınca canım sıkılıyor, arkadaş canı sıkıldıkça format atıyor"
m3081 dedi: Ben format atarken içim gidiyor o kadar şeyim vardı diyorum. Arkadaş canı sıkıldıkça format atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o öyle olmamalı: "Ben format atınca canım sıkılıyor, arkadaş canı sıkıldıkça format atıyor"
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #34 Bende haftada bir atar oldum bu korona yüzüne. Bırakmayacaksanız Linux macOS kurun onlarlan oyalanın. Sadece win bir süre sonra sıkıyor. Denediklerim: Fedora,MX,Mint,elemantary,Ubuntu,MacOs. Kolaydan başlayın zora doğru kurun.
Bende haftada bir atar oldum bu korona yüzüne. Bırakmayacaksanız Linux macOS kurun onlarlan oyalanın. Sadece win bir süre sonra sıkıyor. Denediklerim: Fedora,MX,Mint,elemantary,Ubuntu,MacOs. Kolaydan başlayın zora doğru kurun.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #35 Format atmadan yer nasıl vereceğim? Dosya Ekleri 1617950060078.png 64,2 KB · Görüntüleme: 57
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #36 eater dedi: Format atmadan yer nasıl vereceğim? Genişletmek için tıkla... Birim genişlet derseniz..
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #37 Linux kullanacağım ama Wi-Fi'ye bağlanmıyor Ethernet'te yok.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #38 eater dedi: Linux kullanacağım ama Wi-Fi'ye bağlanmıyor Ethernet'te yok. Genişletmek için tıkla... Linuxtq wifiye bağlanamamak.. Garip.
eater dedi: Linux kullanacağım ama Wi-Fi'ye bağlanmıyor Ethernet'te yok. Genişletmek için tıkla... Linuxtq wifiye bağlanamamak.. Garip.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #39 eater dedi: Format atmadan yer nasıl vereceğim? Genişletmek için tıkla... Mecburen son kez atacaksınız.
eater dedi: Format atmadan yer nasıl vereceğim? Genişletmek için tıkla... Mecburen son kez atacaksınız.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #40 m3081 dedi: Mecburen son kez atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Genişletme için formata gerek yok. C:'ye sağ tıklayıp birim genişlet diyecek .
m3081 dedi: Mecburen son kez atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Genişletme için formata gerek yok. C:'ye sağ tıklayıp birim genişlet diyecek .