Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 568 Çözümler 3 10 Kasım 2023 #11 Sadece modem kaldı o zaman.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2023 #12 kylejennifer dedi: Hiç anormal bir siteye girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Neredeyse 1 sene olacak bu olay. Ara ara dürtüyorlar yine. yiğitarda dedi: Sadece modem kaldı o zaman. Genişletmek için tıkla... Aynen
kylejennifer dedi: Hiç anormal bir siteye girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Neredeyse 1 sene olacak bu olay. Ara ara dürtüyorlar yine. yiğitarda dedi: Sadece modem kaldı o zaman. Genişletmek için tıkla... Aynen
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #13 İnternetinizi değişin. İsterseniz max en fazla her şeyi sıfırlayın. Tabi bu zor ve tehlikeli olacaktır.
İnternetinizi değişin. İsterseniz max en fazla her şeyi sıfırlayın. Tabi bu zor ve tehlikeli olacaktır.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2023 #14 KargaReis27 dedi: İnternetinizi değişin. İsterseniz Max en fazla her şeyi sıfırlayın. Tabii bu zor ve tehlikeli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayın derken hocam?
KargaReis27 dedi: İnternetinizi değişin. İsterseniz Max en fazla her şeyi sıfırlayın. Tabii bu zor ve tehlikeli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayın derken hocam?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 10 Kasım 2023 #15 Güçlü parolalar koyun. Birde veri sızıntısı var mı diye bakın.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #16 Turkıye anlasması dedi: Güçlü parolalar koyun. Bir de veri sızıntısı var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Parolaları sürekli değişiyorum zaten. Veri sızıntısı nasıl kontrol ediliyor hocam?
Turkıye anlasması dedi: Güçlü parolalar koyun. Bir de veri sızıntısı var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Parolaları sürekli değişiyorum zaten. Veri sızıntısı nasıl kontrol ediliyor hocam?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 11 Kasım 2023 #17 Efe Karakaya dedi: Parolaları sürekli değişiyorum zaten. Veri sızıntısı nasıl kontrol ediliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com
Efe Karakaya dedi: Parolaları sürekli değişiyorum zaten. Veri sızıntısı nasıl kontrol ediliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #18 Chrome uzantılarını kontrol edebilir misin?
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #19 Floppy dedi: Chrome uzantılarını kontrol edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Chrome yok bende kullanmıyorum.
Floppy dedi: Chrome uzantılarını kontrol edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Chrome yok bende kullanmıyorum.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #20 Efe Karakaya dedi: Chrome yok bende kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki şifreyi kaydet yapıyor musun bir siteye giriş yaptıktan sonra çoğu stealer zaten kayıtlı şifreleri alıyor.
Efe Karakaya dedi: Chrome yok bende kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki şifreyi kaydet yapıyor musun bir siteye giriş yaptıktan sonra çoğu stealer zaten kayıtlı şifreleri alıyor.