Sürekli hesaplarıma giriş yapılıyor

szcenyz

Hectopat
Birden fazla Gmail hesabı kullanıyorum ve bunlara sürekli olarak birileri giriyor, girmeye çalışanlar da oldu. Amerika'dan girmeye çalışan daha bugün oldu. Daha öncesinde Zonguldak'tan da olmuştu ve ne zaman baksam değişik değişik telefonlar, bilgisayarlar bağlanmış hesabıma. Bu neden olur, nasıl engellerim kaç defa şifre değiştirdim, yeni hesap açtım ama engelleyemedim. Bazen pingim olmamasına rağmen yüksek gösteriyor herhangi bir ping sorunum olmasa bile bazen yüksek gösteriyor. Bununla bir ilgisi olabilir mi?

Birden fazla Gmail hesabı kullanıyorum ve bunlara sürekli olarak birileri giriyor, girmeye çalışanlar da oldu. Amerika'dan girmeye çalışan daha bugün oldu. Daha öncesinde Zonguldak'tan da olmuştu ve ne zaman baksam değişik değişik telefonlar, bilgisayarlar bağlanmış hesabıma. Bu neden olur, nasıl engellerim kaç defa şifre değiştirdim, yeni hesap açtım ama engelleyemedim. Bazen pingim olmamasına rağmen yüksek gösteriyor herhangi bir ping sorunum olmasa bile bazen yüksek gösteriyor. Bununla bir ilgisi olabilir mi?

2 Aşamalı kimlik doğrulama aktif mi hesaplarınızda?

2 Aşamalı kimlik doğrulama aktif mi hesaplarınızda?

Evet aktif. Sadece birinde ama.

Aynısını ben de yaşadım. Bütün hesaplardaki şifreni değiştir ve önceki şifrelerinle hiçbir bağı olmasın. İki adımlı doğrulama aç Gmail ve destekleyen hesaplar için.

Sadece tek hesabımda var iki adımlı doğrulama, şimdi diğer hesaplarımda da var. Şifrelerin hepsini değiştireceğim ve aynı olmayacak hiçbiri. Teşekkürler.

Bende de oldu. Hatta 1 yıl geçti ama bugün nostalji olsun diye Transformice hesabıma girdim 2 hafta önce giriş yapılmış. Valla zaten endişeliydim daha da endişelendirdi. Tam unuttum derken pat. Çoğu hesabıma girmişler gerçi şifre kolaydı ama muhtemelen keylogger tarzı bir şeydi. Neyse hayırlısı olsun ne diyelim ki.

İndirdiğin bir şeyden virüs bulaşmış olması muhtemel. Malwarebytes veyahut kullandığın virüs programı ile tarama yap bakalım bir şey çıkacak mı. Aynı şifreye sahip hesaplarının hepsinin de şifresini değiştirmelisin.

İndirdiğin bir şeyden virüs bulaşmış olması muhtemel. Malwarebytes veyahut kullandığın virüs programı ile tarama yap bakalım bir şey çıkacak mı. Aynı şifreye sahip hesaplarının hepsinin de şifresini değiştirmelisin.

Hocam ben o olaydan 1 yıl sonra açtım pcyi ve Kaspesky + Malwarebytes ile taradım şu an bir şey yok. Hesaplarda önemli değil açıkçası. Sıradan oyun hesapları ama sürekli birinin girmesi farklı düşündürüyor. Endişe etmiyeyim diyorum ama sürekli yeni bir şey çarpıyor gözüme. İyice şaşırdım.

Accountlarınıza başkaları tarafından login olunduğundan şüpheleniyorsanız önce elinizdeki bütün electronic cihazları formatlayın ya da factory ayarlarına sıfırlayın. Ardından bütün accountlarınızın passwordlarını değiştirin ve two factor authentication özelliğini aktifleştirin.

Hocam ben o olaydan 1 yıl sonra açtım pcyi ve Kaspesky + Malwarebytes ile taradım şu an bir şey yok. Hesaplarda önemli değil açıkçası. Sıradan oyun hesapları ama sürekli birinin girmesi farklı düşündürüyor. Endişe etmiyeyim diyorum ama sürekli yeni bir şey çarpıyor gözüme. İyice şaşırdım.
Önemli olmayan hesap diyorsan sıkıntı yok ama benim gibi tüm hesaplarının şifresi aynıysa ve önemsiz hesaplarına birileri girmişse değiştirmekte fayda var :D
Farklı farklı şifreler kullanıyorsan sıkıntı yok.

Önemli olmayan hesap diyorsan sıkıntı yok ama benim gibi tüm hesaplarının şifresi aynıysa ve önemsiz hesaplarına birileri girmişse değiştirmekte fayda var :D
Farklı farklı şifreler kullanıyorsan sıkıntı yok.
Aslında çoğu yere kayıtlı olduğum hesabımın şifresi değiştirilmişti ama kurtardım sonrada sildim zaten. Ama diğer hesabıma bağlı hesaplara da girilmiş dediğim gibi önemli değil face, steam falan çalınsa bile büyük dert etmezdim yani. Ama önemsiz bile olsa sürekli girilmesi kuşku verici. Zaten şifrelerimi amaan kim giricek diye İsmim123 yapardım. Büyük hataymış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı