Sürekli internet kopması oluyor

Taha Kuzu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim internetim 2 gündür kesiliyor 5 dakikada bir en son GTA 5 indirdim ama hep indiriyorum neredeyse ilk defa oldu ben GTA ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bunun sebebi nedir ne yapmam gerek?

Merhaba benim internetim 2 gündür kesiliyor 5 dakikada bir en son GTA 5 indirdim ama hep indiriyorum neredeyse ilk defa oldu ben GTA ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bunun sebebi nedir ne yapmam gerek?

Sağlayıcın ile görüşüp durumu anlatıp bilgi alman gerek. Arıza kaydı bırak gelip baksınlar. Modemi kapatıp açarak ta bir dene istersen.

Sağlayıcın ile görüşüp durumu anlatıp bilgi alman gerek. Arıza kaydı bırak gelip baksınlar. Modemi kapatıp açarak ta bir dene istersen.

Modemi kapatıp açtım kabloyu çektim taktım sağlayıcımı aradım arıza kaydı açtım ama bayramdan dolayı gelmeyebilirler ondan yazdım teşekkür ederim.

Merhaba sorunun çözümünü buldum ben modemimin sitesine girip modemimi tekrar başlatıyorum ve sorun 1 günlüğüne düzeliyor her sabah yaptığım zaman düzeliyor bakacağım eğer yine kopmalar olursa yeni modem alacağım sorun modemle alakalıymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı