Sürekli İnternet Kopması

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
Netspeed üzerinden 35Mbps VDSL hizmet alıyorum ama internetim de özellikle 17.00 dan sonra kesintiler yaşıyorum. 1 - 2 dakikalık kesintiler oluyor ama bazı zaman can sıkıcı olmaya başladı. İSS'den mi kaynaklanıyor acaba? Başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Ethernet mi Wi-Fi? Eğer Ethernet ise kabloyu değiştirin, Wi-Fi ise başka cihazlarda oluyor mu?

Bende telefonda oluyor, modemim fazla ısındığında sinyal problemlerinden dolayı bağlantı internete girdiğimde gidiyor. Ve 3-4 dakika gelmiyor. Modemi kapatıp (eğer kotası dolmamışsa) 5-10 dakika sonra açınca düzeliyor. Eğer ki kotası dolmuş ise en yakında bile kopmalar oluyor birkaç saniyelik.

Ethernet mi Wi-Fi? Eğer Ethernet ise kabloyu değiştirin, Wi-Fi ise başka cihazlarda oluyor mu?
İnternet kesiliyor. WiFi veya ethernet kablosuyla bir alakası yok. DSL ışığı da internet ışığı da yanıyor ama internet olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…