Sürekli kayit alan bir uygulama var mi?

en çok yeniden oynatma süresini 3dk ayarladım. Kısayol atayıp oyunda ona basınca direkt olarak 3dkyı seçtiğim klasöre mi kaydediyor

bastıgım andan önceki 3dk.

Hocam tamamdır çözdüm her şeyi.

Evet kısayola basmak gerek ama ayarlayın derim ben. Kayıtlar klasörünü bilmiyorum genellikle C\Users\Kullanıcı adı\Videos/Videolar klasörüne gelir. Not geçeyim altta bir ikon çıkar onu da "yok" diyerek kapatabilirsiniz. C klasörü dediğime bakmayın dosya gezgininde solda "videolar" yazar oraya bakabilirsiniz kayıtları, almadan önce de alt+Z ile "anında yeniden oynatma" basıp açık hale getirin.

Hocam yeniden yazıyorum hiçbir sorun olmadi fakat ilk actigimda Dust 2 de 300FPS aldığım yerde 60-70 almaya başladım bir gariplik var diye düşündüm ama anlamadım. Bilgisayari Yeniden baslatip tekrar denedim eski haline dondu. Bir problem var mi sizce?

Son düzenleme:
en çok yeniden oynatma süresini 3dk ayarladım. Kısayol atayıp oyunda ona basınca direkt olarak 3dkyı seçtiğim klasöre mi kaydediyor

bastıgım andan önceki 3dk.

Hocam tamamdır çözdüm her şeyi.

Hocam yeniden yazıyorum hiçbir sorun olmadi fakat ilk actigimda Dust 2 de 300FPS aldığım yerde 60-70 almaya başladım bir gariplik var diye düşündüm ama anlamadım. Bilgisayari Yeniden baslatip tekrar denedim eski haline dondu. Bir problem var mi sizce?
İlk defa açıldığından kaynaklıdır aynı durum NVIDIA , AMD , INTEL ekran kartlarında driver kurunca da olur yeniden başlattığınızda ekran kartı onaylar o talebi tamamen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı