esatkoyuncu8 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba, test amaçlı keylogger indirdik ama silemiyoruz, kendini kopyaliyor. Ücretsiz antivirus var mi? (Sifreler, tokenler bize geliyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Merhaba, test amaçlı keylogger indirdik ama silemiyoruz, kendini kopyaliyor. Ücretsiz antivirus var mi? (Sifreler, tokenler bize geliyor.)
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.039 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2023 #2 Test amaçlı olarak keşke sanal bir sisteme kursaydınız. Kendi cihazınıza indirmek kötü olmuş. Ücretsiz olarak forum uzmanları Kaspersky, Eset ve Bitdefender öneriyor. Bana kalırsa internet bağlantısını kesip yapmalısınız.
Test amaçlı olarak keşke sanal bir sisteme kursaydınız. Kendi cihazınıza indirmek kötü olmuş. Ücretsiz olarak forum uzmanları Kaspersky, Eset ve Bitdefender öneriyor. Bana kalırsa internet bağlantısını kesip yapmalısınız.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 Son çare temiz kurulum.
esatkoyuncu8 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 566156 dedi: Son çare temiz kurulum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş indirdi PC içinde sıfırlama yaptı. Teru dedi: Test amaçlı olarak keşke sanal bir sisteme kursaydınız. Kendi cihazınıza indirmek kötü olmuş. Ücretsiz olarak forum uzmanları Kaspersky, ESET ve BitDefender öneriyor. Bana kalırsa internet bağlantısını kesip yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaş indirdi PC içerisinden format atıyor Discord'un ve Chrome'un dosyalarina yayiyor kendisini bence sıkıntı cıkmaz. Update: Ben açtım sanal makinede loggerımız Appdata/Local/StartUp'a kaçıyor yakalanmamak için hallettim keşke arkadaşın format atmasaydı.
566156 dedi: Son çare temiz kurulum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş indirdi PC içinde sıfırlama yaptı. Teru dedi: Test amaçlı olarak keşke sanal bir sisteme kursaydınız. Kendi cihazınıza indirmek kötü olmuş. Ücretsiz olarak forum uzmanları Kaspersky, ESET ve BitDefender öneriyor. Bana kalırsa internet bağlantısını kesip yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaş indirdi PC içerisinden format atıyor Discord'un ve Chrome'un dosyalarina yayiyor kendisini bence sıkıntı cıkmaz. Update: Ben açtım sanal makinede loggerımız Appdata/Local/StartUp'a kaçıyor yakalanmamak için hallettim keşke arkadaşın format atmasaydı.