Sürekli Kopma Problemi

bJonturk

Kilopat
Merhaba , aynı interneti 3 senedir aynı modemden aynı kablodan kullanıyorum. Fakat son zamanlarda sürekli kopma yaşamaya başladım. Bu kopma problemini Speed & Duplex ayarını "10Mbps Half Duplex" yaparak hallettim , ayar böyleyken kopma yaşamıyorum. Fakat ben internetimi yarım yamalak kullanmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar öncelikle bu konu hakkında pek bir bilgim yok fakat modeminizin eskimiş olması olabilir.Modem 2 senede bir değiştirilmelidir diye biliyorum..4 senelik bir modem kullanıyorum bende sürekli olarak neredeyse 2 günde bir diyebilirim kopma yaşıyorum.Aslında bu seneden çok modemin modeline göre olabilir Mesela ben zyxel vmg3312-b10b modelini kullanmaktayım ve bu modelde çok kopma sorunu var..

Belki biraz komik gelecek ama kullandığınız internetin parasını ödemekte 1 dakika bile geç kalırsanız öyle pislikler yaşanıyor.. Ayrıca TürkNet kullanıyorsanız artık TürkNet nedendir bilinmez sürekli internet kopmaları oluyor TürkNet iyi gidiyordu bir o da bozdu son 3 ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…