Yandex@181951 Hocam müsait olduğunuzda bunlara bakabilir misiniz? İki haftadır mavi ekran almıyordum söylediklerinizi yaptıktan sonra fakat bugün 5 kere mavi ekran verdi 3 gün önce de iki kere.
Tüm dosyalarına baktım, sana söylediğim şey en uç ayardı zaten ve tekrar işlemci problemi var eğer bir şey değiştirmediysen. Bunu zaten testlerde de gördük bence farklı bir işlemci ile kontrol etmen gerekiyor bu sistemi.
Tüm dosyalarına baktım, sana söylediğim şey en uç ayardı zaten ve tekrar işlemci problemi var eğer bir şey değiştirmediysen. Bunu zaten testlerde de gördük bence farklı bir işlemci ile kontrol etmen gerekiyor bu sistemi.
Hocam merhaba, az önce iki farklı flashtan Memtest86 testi yaptım ilk denemede Memtest dondu bilgisayar yeniden başladı. İkinciyi farklı flash ile denedim ve 10 bin civarı hata aldım. Birkaç ay önce Memtest testi yaptığımda sorunsuz geçmişti ama şu an 7. testte 10 bin civarı error verdi. RAM'den kaynaklı bir sorun olduğunu seziyordum ama testlere yansımaması çıkmaza götürüyordu şimdi RAM'leri değiştirmek zorundayım sistemle uyum sorunu olmamasi icin nasıl bir RAM bakmaliyim?