Çözüldü Sürekli mavi ekran hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gadir427

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M A PRO MAX
Ryzen 5 3600
RX 580
Kioxia G2 M.2 512GB SSD
Hikvision U10 2x8
Corsair cx650 650w +80 bronze
Gameline Elisa-Mesh ATX
Sürekli art arda yiyorum bazı formlara baktım ama donanımsal olduğunu belirtmişler. Format atsam geçer mi ne yapmalıyım?

Sürekli art arda yiyorum bazı formlara baktım ama donanımsal olduğunu belirtmişler. Format atsam geçer mi ne yapmalıyım?

Belirtmeyi unutmuşum, Open IV adında GTA 5 mod yükleme yükleyince başladı mavi ekran yeme durumum. Kayıt defterinde ne diye saklanıyor bu dosya?

Son düzenleme:
@gadir427 ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrardan kurar mısınız? Ek olarak BIOS güncelleyebilirsiniz. Bu arada kullandığınız SSD nedir?

Patriot P300P512GM28. hocam format atsam olur mu direkt? DDU ile uğraşmak istemiyorum da. Bir de BIOS Update yaparken riskleri neler? Onun riskini almak istememiştim.

@gadir427 DDU işlemi format atmaktan çok daha basit, bıraktığım linkten yapabilirsin. BIOS güncellemek son tercihin olsun.

Tamamdır hocam teşekkürler ilgin için şehir dışına çıkacağım, 4 gün yokum dönüşte yapacağım aksi bir durum olursa döneceğim.

Hocam ekran kartı sürücüsünü kaldırdım yeni driver yüklerken mavi ekran yedim. Tekrar açtım giriş yaptığımda tekrardan yedim ve şu an ekran yok klavye ışığıda yanmıyor.

@GFYT

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…