Sürekli mavi ekran hatası

muratglr

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor. 2 kere bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı bana ekran kartımın değişmesi gerektiğini, değişirse sorunumun düzeleceğini söyledi. Ekran kartımı değiştirmeden sorun çözülür mü? Veya ekran kartını değiştirsem sorunum ortadan kesinlikle kalkar mı?

Minidump dosyası: Minidump.rar dosyasını indir - download

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam kaldırıp yeniden kuruyorum.

Chipset ve lan driverlarını kurdum.

İfadeler: Pmw
Hocam siz kendiniz format atar mısınız? Dosyalar ekran kartı ile alakalı değil. Format attıktan sonra driverleri kendiniz kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka mavi ekran yediniz mi?

Bilgisayarcıya format attırdınız mı?

Evet atmış.

Bayağıdır alıyorum ben bu sorunu 2 kere formatlamıştım ondan önce de sorun devam ediyor hala.

Bence bilgisayarcı Driver Boost'u kurdu sürücüleri ona kurdurdu sonra sildi gibi geliyor bana.
Ekran kartı driverini ddu ile silip baştan yükledim fakat yüklerken sürekli mavi ekran veriyor baştan almak zorunda kalıyorum.Ve hala tamamlayabilmiş değilim.

Güvenli moda girerken aşağıdaki sayfada bulunan F7 ile 7 numaralı kısma girin.
Minidump dosyalarını gönderin.

Dosya Ekleri

• Windows Güvenli Mod.png
    328,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…