Şu ana kadar sayısız mavi ekran hatası aldım ve gına geldi. Minidump
Harddisk HDDtune ile test edildi sorun yok. RAM'ler Memtest86 ile test edildi sorun yok. Birden çok win10 sürümü denendi 1607'den tut 1803'e (17134.1). Güvenli modda bile mavi ekran verdi. Araç /scannow, Chkdsk gibi komutlarla testler yapıldı sorun bulunamadı. Ben artık anakarttan şüpheleniyorum. Sizce sorun nerede olabilir?
Aygıt yöneticisinden TAP windows kaldırın Ağ kısmından. MSI yazılımlarından ne varsa kaldırın. Wireless ile ilgili hala sorun gözüküyor aygıtı çıkarmadınız mı?
Aygıt yöneticisinden TAP windows kaldırın Ağ kısmından. MSI yazılımlarından ne varsa kaldırın. Wireless ile ilgili hala sorun gözüküyor aygıtı çıkarmadınız mı?
Söylenenleri eksiksiz yapın. Tap Windows yapılmamış. WİFİ ile yine sıkıntı var tekrar takıyorsan takma bu son deyişim. Wifi ile ne yüklü ise kaldırın. Aygıt yöneticisinde de wifi ile ilgili olanları kaldır.
CyberGhost kaldır.
Söylenenleri eksiksiz yapın. Tap Windows yapılmamış. WİFİ ile yine sıkıntı var tekrar takıyorsan takma bu son deyişim. Wifi ile ne yüklü ise kaldırın. Aygıt yöneticisinde de wifi ile ilgili olanları kaldır.
CyberGhost kaldır.
Monitör driveri sorun çıkardı başıma tam yükleyebildim mi emin değilim aygıt yöneticisinden güncelleştirdim HDMI oldu DP ile bağlı olmasına rağmen.
Son eklediğiniz bağlantıda sorun var, kendi sitesi dışında bir siteden indirerek yükledim.