Çözüldü Sürekli mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peacevolution

Kilopat
Daha fazla  
Şu ana kadar sayısız mavi ekran hatası aldım ve gına geldi. Minidump
Harddisk HDDtune ile test edildi sorun yok. RAM'ler Memtest86 ile test edildi sorun yok. Birden çok win10 sürümü denendi 1607'den tut 1803'e (17134.1). Güvenli modda bile mavi ekran verdi. Araç /scannow, Chkdsk gibi komutlarla testler yapıldı sorun bulunamadı. Ben artık anakarttan şüpheleniyorum. Sizce sorun nerede olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada WIFI aracını Win 8.1'de de denemek üzere çalıştırmayı denedim mavi ekran aldım, artık bu USB'nin bana fayda edeceğini düşünmüyorum.
Zaten kullanmayın dediğimiz şeyi kullanıp Win 8.1 kur demememize rağmen kuruyorsanız daha fazla yazmamıza gerek yok demektir.

Zaten kullanmayın dediğimiz şeyi kullanıp Win 8.1 kur demememize rağmen kuruyorsanız daha fazla yazmamıza gerek yok demektir.
Öncelikle bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim lakin , evimde şuan tek bu bilgisayar var. Dump dosyalarını vesaire, flaştan arkadaşımın bilgisayarını rica ederek upload ediyorum. Ne yazıkki imkanlar dâhilinde o kadar para verdiğim WIFI adaptörde bir hata olabilecek olması beni çok üzüyordu dolayısıyla her defasında deniyordum.
Mahzur görün.
Üzgünüm...

Arkadaşlar cihazı garantiye gönderdim sorun ramlerde çıktı.

Sorunum çözülmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…