FurkanKeremX24 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 149 18 Ocak 2021 #1 Evet sorunum başlıktaki gibi. Windows 10 kullanıyorum. Son zamanlarda ayrı hata kodu ile sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Minidump: Minidump.rar drive.google.com Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.
Evet sorunum başlıktaki gibi. Windows 10 kullanıyorum. Son zamanlarda ayrı hata kodu ile sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Minidump: Minidump.rar drive.google.com Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 18 Ocak 2021 #2 1) Kaspersky'ı kaldırınız. 2) Realtek ile alakalı tüm her şeyi kaldırınız. Buradan yenisini indirebilirsiniz (sorun çözülene kadar kurmayınız): laptops and netbooks :: lenovo g series laptops :: lenovo g510 notebook - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com 3) Bu rehberi uygulayınız: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Buradan işletim sisteminize uygun olarak WHQL etiketli son sürüm sürücüyü indiriniz. https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r5-200-series/amd-radeon-r5-m230 4) RAM'lerde bir sorun var gibi bir bakalım. Rehberi uygulayınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5) Rehberde sadece sfc /scannow komutunu uygulamanız yeterlidir. Diğer adımlar şu an için gerekli değil. Sonucu benimle paylaşınız. Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
1) Kaspersky'ı kaldırınız. 2) Realtek ile alakalı tüm her şeyi kaldırınız. Buradan yenisini indirebilirsiniz (sorun çözülene kadar kurmayınız): laptops and netbooks :: lenovo g series laptops :: lenovo g510 notebook - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com 3) Bu rehberi uygulayınız: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Buradan işletim sisteminize uygun olarak WHQL etiketli son sürüm sürücüyü indiriniz. https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r5-200-series/amd-radeon-r5-m230 4) RAM'lerde bir sorun var gibi bir bakalım. Rehberi uygulayınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5) Rehberde sadece sfc /scannow komutunu uygulamanız yeterlidir. Diğer adımlar şu an için gerekli değil. Sonucu benimle paylaşınız. Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net