Sürekli midem yanıyor

Makaleler
9
Yer
Antalya
Yani onemli bir durum mu bilmiyorum fakat en ufak yagli bir şey yedigimde, veya en ufak eksi bir şey yedigimde sanki karnimda ates varmis gibi kavruluyor. Bir de bu agzima kadar geliyor yemek borusu ve göğsüm cok yaniyor. Yani bazen ilac bile yeterli olmayabiliyor. Birkac saat once salatalik yemistim ve ilk defa midem salatalik yuzunden yandi, 3 kez kustum biraz once. Şu an ilac ictim ama hala karnimda hissiyati bile var. Bu durum neden oluyor hala anlayamadim. Onemli durum degildir diye dusunuyorum cunku her insanda olabilir. Fakat yine de onerilerinizi bekliyorum.

Kanka mide duvarının bir kısmının aşınmasından dolayı oluyor diye biliyorum. Dahiliye uzmanı ile görüşebilirsin.

Asitli ve yağlı yiyecekleri bir süre kesin. Reflünüz var. Doktora görünmekte de fayda var.

Aynı olay bende de var. Limonata içtiğimde boğazımda buruk bir acı mide ve mide borusunda yanma oluyor.

Rennie kullanmanı tavsiye edebilirim.

Aynı sorunu yaşıyorum, yaşadığım zamanlar sabahları aç karna nexium içiyorum. İçtikten sonra 2-3 gün boyunca idare ediyor beni.

Vallahi hocam yağlı şeyleri azalttım, şu anlık bir sorun yok. Zaten rendevu da alamadım randevuda yoktu. Yağlı ve ekşi bir şey yediğimde midem kavruluyor sanki.

Yedikten sonra çıkarmanız normal değil. Hele ki bu durumu 3 defa yaşamanız hiç normal değil. Reflü olduğunuz zaman en fazla yediğiniz ağzınıza gelir o kadar. Kusma olayı varsa çok daha ciddi bir şey vardır. Mutlaka endoskopi olun bence. Bende reflü ve gastirit vardı 3 aylık bir tedavi sonucunda büyük oranda iyileşti. Her sabah nexium kullaniyordum ve günde 3 defa gaviscon alıyordum. Sizde yüksek ihtimal ülser var hocam çünkü cidden mide yanmasından sonra bu kadar çıkarmanız hiç normal değil. Geçmiş olsun. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…