Sürekli Olarak Bilgisayar Temizliği

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Kendime şöyle bir problem bulunuyor, titizlik hastalığı vardır ya hani bir yerleri temizlemeden duramazlar.
Her ay sonu detaylı bir temizlik yaparım kasa içerisinde. Psu kutusunu açıp fanı bile sökerim o derece toz alır, termal macun v.s yenileme yapar kapatırım ve rahat 1.5 saatimi alır. Sizce bu kadar temizlik yapmak kasa için herhangi bir zarara neden olur mu bir soruna davetiye çıkartır mı? Çünkü bunu sürekli olarak yapıyorum, elimden geldiğince kasa içi kablolarının konumunu iyi tutmaya ve hava alması için elimden geleni yaparım. Görüşlerinizi çok merak ediyorum açıkçası. Ay sonu temizlemeden kasayı asla açmıyorum diyebilirim, içim rahat etmiyor. :)

Herkese vermiş olduğu cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Çıkar-Tak yüzünden sorun olabileceğini dile getirmiş bulunuyorsunuz, ve haklısınız bu işe dur deme vakti geldi. :)

İlla tamamen bırak demiyoruz. 6 Ay'da bir yapman yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı