Sürekli olarak PC donması ve SSD sorunu

Kasım durmaz

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Crucial
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben günlerdir bir sorun yaşıyorum bilgisayarım sistem yeterli olmasına rağmen donuyor. Bunu güç altındayken güçte değilken arka planda hiçbir şey olmadığında bile yapıyor. Ve bu saatlerce sürebiliyor. Bugün fark ettim ki bilgisayarımın disk kullanımı donmalar başlamadan 0'a düşüyor oyun oynarken bile SSD kullanımım 0 oluyor ve ben bu donma sorunlarını buna bağladım. Birazdan test sonuçlarını da paylaşacağım. BIOS güncelledim format attım ekran kartını değiştirip denedım RAM'leri tek slot tek slot calıstırdım denedım bunların hiçbiri çözüm sunmadı bana, son olarak SSD'ye yoğunlaştım. Lütfen test sonuclarına bakar mısınız? Ben hiçbir şey anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-03-23 113517.png
    150,4 KB · Görüntüleme: 117
Galiba gidip bir bilgisayarcıdan M.2 SSD alıp gelicem diğer SATA SSD yide garantiye sallıycam
Ama korkum şu ki yeni SSD aldıgımdada aynı sorunu yaparsa ne yapacagım

Aynı sorunu yaparsa aynı şekilde gönderip yenisini bekleyeceksin düşük bir ihtimal zaten hatalı ürün olması

galiba gidip bi bilgisayarcıdan m2 ssd alıp gelicem diğer sata ssd yide garantiye sallıycam
ama korkum şu ki yeni ssd aldıgımdada aynı sorunu yaparsa ne yapacagım
Öyle bir şey olma ihtimali çok düşük. Ayrıca bilgisayarcı dan almayın. Hem daha pahalı hem daha kötüsünü alırsınız. Burada yeni konu açıp öneri isteyin ve internetten alın.

Öyle bir şey olma ihtimali çok düşük. Ayrıca bilgisayarcıdan almayın. Hem daha pahalı hem daha kötüsünü alırsınız. Burada yeni konu açıp öneri isteyin ve internetten alın.

İnternetten çektim şu an 256 GB'lık 400 TL'ye İtopya'dakı ındırımlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…