Sürekli olarak tuvaletten sonra idrar kaçması

Daha fazla  
Aslında her şey yaklaşık bir yıl önce başladı. Nasıl başladı dersiniz: Mastürbasyon sonrası şiddetli bir böbrek tarafında ağrı ile başladı. Her iki tarafta da, daha sonrasında başlarda sanki penisin uyuşmuş gibi yani idrarın geldiğini hiçbir şekilde hissetmiyordum ya da tuvaletimin geldiğini hiçbir şekilde hissetmiyordum. Gülme sırasında ya da bacağımı kaldırımda bir yere yükseltecek olsam ya da hareket edecek olsam damla damla kaçırıyordum ve şu anda da öyle ne yazık ki. İlerleyen günlerde bu durum daha da kötüye gitti ve hissetmeden ani sıkışık bir şekilde tuvaletimin geldiğini hissetmeye başladım. En fazla herhalde sanırım 10 saniye falan tutabiliyordum, bir anda gidiveriyordu ve bu benim için dayanılmaz bir noktaya geldi.

Sonrasında hastaneye falan gittim, idrar verdim böbrek taşından falan şüphenildi. Fakat kan testi olsun idrar testi olsun hiçbir sonuç çıkmadı, her şey temiz gözüküyordu. Bende ne yazık ki hala kronik olarak bu durum birazcık daha hafiflemiş olsa da bu şekilde devam etmeye yine başladı. Şimdilerde ise tuvaletimi yaptıktan hemen sonra yani yaklaşık yarım saat kadar damla damla kaçırma oluyor ve en azından şimdi ileride eskiye nazaran tuvaletimin geldiğini hissedebiliyorum ve daha uzun tutabiliyorum. Ve henüz 28 yaşındayım. Olgun bir yaşta olsam belki diyeceğim yaşın getirdiği eksiler yaşıyorum diyeceğim fakat henüz daha genç yaşlarda olmama rağmen böyle bir şeyin olması bana çok saçma geldi. Ve üstelik durduk yere oldu.

Şu anki zaman diliminde ise bu hasta bezleri tarzında bezler var, daha çok onları kullanıyorum ya da bazen onları kullanmak istemediğim değilse çift katlı iç çamaşırı giyiyorum. Yani bir tane giyiyorum üstüne bir tane daha giyiyorum. Maalesef birçok hastaneye gittim ve sonuç hala alamadım. Şu an çok aptal bir durum yaşıyorum anlayacağınız. Buna benzer bir durum yaşayan varsa geçmişte onlardan tavsiye alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı