Nuribdk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür bu ekran çıkıyor karşıma ve ne yapmalıyım? Bunun çözümünü söyler misiniz? Dosya Ekleri IMG20210828201105.jpg 113,5 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür bu ekran çıkıyor karşıma ve ne yapmalıyım? Bunun çözümünü söyler misiniz?
TheFoxsnow Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #2 İlk çıktığında space bas gider. Bilgisayarı normal yollarla kapatmıyorsan gelir. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Ağustos 2021 #3 Nuribdk dedi: Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür bu ekran çıkıyor karşıma ve ne yapmalıyım? Bunun çözümünü söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bittikten sonra bile her açılışta geliyorsa diskinizi kontrol edin. HD sentinel işinizi görür. Artı 0 Eksi
Nuribdk dedi: Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür bu ekran çıkıyor karşıma ve ne yapmalıyım? Bunun çözümünü söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bittikten sonra bile her açılışta geliyorsa diskinizi kontrol edin. HD sentinel işinizi görür.
KS KS Nuribdk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #4 TheFoxsnow dedi: İlk çıktığında space bas gider. Bilgisayarı normal yollarla kapatmıyorsan gelir. Genişletmek için tıkla... İlkte space bastım sonrasında bilgisayarın ana ekranına geldim bilgisayar çok yavaş çalışıyordu sonra bir bildirim geldi sürücelrinizi yeniden başlatın diye yeniden başlattım ve sonrasında hiç açamadım Artı 0 Eksi
TheFoxsnow dedi: İlk çıktığında space bas gider. Bilgisayarı normal yollarla kapatmıyorsan gelir. Genişletmek için tıkla... İlkte space bastım sonrasında bilgisayarın ana ekranına geldim bilgisayar çok yavaş çalışıyordu sonra bir bildirim geldi sürücelrinizi yeniden başlatın diye yeniden başlattım ve sonrasında hiç açamadım
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #5 Bu sorun bendede vardı. Format ekranında hatalı olan diski tamamiyle biçimlendirdikten sonra yazı gitmişti. Artı 0 Eksi
Bu sorun bendede vardı. Format ekranında hatalı olan diski tamamiyle biçimlendirdikten sonra yazı gitmişti.
KS KS Nuribdk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #6 Sıradan Varlık dedi: Bu sorun bendede vardı. Format ekranında hatalı olan diski tamamiyle biçimlendirdikten sonra yazı gitmişti. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl biçimlendirebilirim Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: Bu sorun bendede vardı. Format ekranında hatalı olan diski tamamiyle biçimlendirdikten sonra yazı gitmişti. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl biçimlendirebilirim
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #7 Nuribdk dedi: Peki nasıl biçimlendirebilirim Genişletmek için tıkla... Ben format ekranında iken biçimlendirmiştim. Artı 0 Eksi
Nuribdk dedi: Peki nasıl biçimlendirebilirim Genişletmek için tıkla... Ben format ekranında iken biçimlendirmiştim.
KS KS Nuribdk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #8 Sıradan Varlık dedi: Ben format ekranında iken biçimlendirmiştim. Genişletmek için tıkla... İçinde önemli şeyler var format atamam Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: Ben format ekranında iken biçimlendirmiştim. Genişletmek için tıkla... İçinde önemli şeyler var format atamam
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #9 Nuribdk dedi: İçinde önemli şeyler var format atamam Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor. Nuribdk dedi: İçinde önemli şeyler var format atamam Genişletmek için tıkla... İsterseniz önemli olan dosyalarınız Google Drive'a yedekleyip format ekranından biçimlendirebilirsiniz? Artı 0 Eksi
Nuribdk dedi: İçinde önemli şeyler var format atamam Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor. Nuribdk dedi: İçinde önemli şeyler var format atamam Genişletmek için tıkla... İsterseniz önemli olan dosyalarınız Google Drive'a yedekleyip format ekranından biçimlendirebilirsiniz?
KS KS Nuribdk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #10 Sıradan Varlık dedi: Hocam maalesef aklıma başka çözüm gelmiy Genişletmek için tıkla... Sıradan Varlık dedi: Hocam maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor. İsterseniz önemli olan dosyalarınız Google Drive'a yedekleyip format ekranından biçimlendirebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz yöntem aradıktan sonra yaparım teşekkürler Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: Hocam maalesef aklıma başka çözüm gelmiy Genişletmek için tıkla... Sıradan Varlık dedi: Hocam maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor. İsterseniz önemli olan dosyalarınız Google Drive'a yedekleyip format ekranından biçimlendirebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz yöntem aradıktan sonra yaparım teşekkürler