Ben üniversite ortamından, yurt döneminden nefret ediyordum. Seneler öncesine baktığımda şu an özlüyorum. Üniversite döneminin ortası pandemiye denk geldi.
İki abiminde Üniversite dönemlerinin ortasına denk gelmişti, hatta bir abimin yurdu bulunduğumuz şehre yakın olduğu için hafta sonu bize gelmek istemişti, yurttan çıktıktan 2 saat sonra yurtların kapatıldığı haberi gelmişti çoğu eşyası orada kalmıştı.
Bu yüzden sürekli evde tek başıma kaldığım için pandemi zamanında bir arada olduğumuz vakitleri özlüyorum, okul öncesi öğretmenliği okuyan abimin etkinlik ödevlerini bile beraber yapıyorduk.
Şu an lise 3.sınıfım, pandemi döneminde 6.sınıftım. Keşke o zamanlar lise olsaydım, hiç güzel lise hayatı yaşayamadım maalesef okuduğum okulun kalitesizliği yüzünden. Ortaokulda pandemi olunca bir şey anlamamıştım.
Pandemi hayatımın güzel zamanlarıydı. Çocukluktan ergenliğe geçiş dönemime geldi. Tüm gün bilgisayar başında oyun oynamak, hiçbir sorumluluk olmaması güzeldi aslında. Şimdi geri dönmek istemem. Ekonomi olarak bir özlemim yok keza ekonomi şimdi daha iyi.