canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #31 MayCrasH dedi: Test 4 Pass sonrası bitiyor, şuana kadar hiç kırmızı hata aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir hatayla karşılaşmadım. BIOS ayarları varsayılandayken yaptım bu testi yalnız, herhangi bir hız aşırtma yapılmadı birşey farkediyor mu bu şekilde. OC yapıp mı test yapmalıyım yoksa?
MayCrasH dedi: Test 4 Pass sonrası bitiyor, şuana kadar hiç kırmızı hata aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir hatayla karşılaşmadım. BIOS ayarları varsayılandayken yaptım bu testi yalnız, herhangi bir hız aşırtma yapılmadı birşey farkediyor mu bu şekilde. OC yapıp mı test yapmalıyım yoksa?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #32 Tabii ki XMP kapatıp yaparsan ne anlamı var, sonuçta bellekleri XMP açık şekilde kullanıyorsun.