Çözüldü Ubisoft Connect Sürekli "Runtime Error!" veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmedD20

Decapat
Daha fazla  
Bulabildiğim tüm sürücüleri kurdum, silip yeniden yükledim, modemi resetledim ve ayarları düzenledim. Ubisoft'ta yazdım ama bir ay oldu dönmediler. (Dev şirketin harika müşteri hizmetleri!) bir türlü çözemiyorum şu hatayı, offline gireceğim zaman da proxy ayarlarını değiştir tarzı bir şey söylüyor. Bir çaresini bilen var mı?

Hocam proxyi kullanmadan veya sildikten sonra denediniz mi?

Hocam proxyi kullanmadan veya sildikten sonra denediniz mi?
Yazdıktan hemen sonra internet sağlayıcısıyla iletişime geçtim (Süperonline) ve güvenli internet seçeneğini iptal ettim. Sorun şimdilik çözüldü.

Çözüm
Yazdıktan hemen sonra internet sağlayıcısıyla iletişime geçtim (Superonline) ve güvenli internet seçeneğini iptal ettim. Sorun şimdilik çözüldü.

İyi hocam adınıza sevindim ancak güvenli interneti kapatmanız pek de sağlıklı bir şey değil ki anlatmışlardır zaten büyük ihtimalle kapatırken.

İyi hocam adınıza sevindim ancak güvenli interneti kapatmanız pek de sağlıklı bir şey değil ki anlatmışlardır zaten büyük ihtimalle kapatırken.
Hayır iletişimden kasıt sms olarak iptal etmek istediğimi söyledim. Zaten sıkıntı yapabilecek mail, dosya, link vb. şeyler le etkileşime geçmiyorum. Bir ay kadar önce değişti internet aynı zaman paralelinde UBİcon. sorun çıkardı. Bunu fark edince birde güvenli interneti kapatmayı deniyim bari dedim. iletişime geçip kapatırdım. sorun çözüldü. Extra bir bilgilendirme yapılmadı ama. Dikkatli davranırsam sorun yaşamam herhalde?

Yani pek bir sıkıntı olmaz eğer dikkatli kullanırsanız eğer binanızda bir hacker varsa tehdit artıyor sadece o da internet görülebildiğin farklı saldırılar yapılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…