Sürekli saat takılan bilek düzelir mi?

Apple Watch kullanıyorum, bundan önce de normal saatler takardım saat takmayı seven birisiyim fakat sürekli taktığım için midir bilmem sol bileğim sağ bileğime göre daha ince. Dikkatli bakıldığında belli oluyor. Zaten bileklerim kalın değil uyurken de takıyorum uyku takibi yapması için. Sizce nasıl düzeltilir veya uzun süre takmazsam kendi kendine düzelir mi?

Apple Watch kullanıyorum, bundan önce de normal saatler takardım saat takmayı seven birisiyim fakat sürekli taktığım için midir bilmem sol bileğim sağ bileğime göre daha ince. Dikkatli bakıldığında belli oluyor. Zaten bileklerim kalın değil uyurken de takıyorum uyku takibi yapması için. Sizce nasıl düzeltilir veya uzun süre takmazsam kendi kendine düzelir mi?

Düzeliyor yaklaşık 1 ayda. Belki daha kısa veya daha uzun sürebilir.

Bir süre takmayıp bilek için egzersiz yaparsanız düzelmesine yardımcı olursunuz.

Sağ kolunuza takacaksanız mümkünse sol kolunuza taktığınızdan biraz daha gevşek şekilde takın bence. Solu düzelteyim derken bu sefer de sağ incelmesin.
Evet bu sefer öyle yapacağım. İlk taktığım zaman ölçümleri düzgün yapması için tam bir şekilde oturtmuştum, o yüzden böyle oldu sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı