Sürekli üst dudağı koklama isteği

Arkadaşlar sürekli üst dudağımı koklama isteği geliyor genellikle dışarıda gerçekleşiyor. Bu olay ama ben yapmak istemiyorum ancak kendimi durduramıyorum kendimi. Bir psikolojik sorunum mu var?
Nasıl oluyor, ben yapmayı denedim olmadı. Daha doğrusu ilk defa duydum.
Çok ilginç.

Arkadaşlar sürekli üst dudağımı koklama isteği geliyor genellikle dışarıda gerçekleşiyor. Bu olay ama ben yapmak istemiyorum ancak kendimi durduramıyorum kendimi. Bir psikolojik sorunum mu var?

Aynı sorun bende de var ama şikayetçi değilim bir zaman sonra yapmayı bırkatım.

Bir koklamayı denedim. Şimdi senin yüzünden bende bırakamıyorum.

Dostum merhaba yıllardır bu sorunu çekiyorum ve gerçekten hayatım zehir oldu sürekli yapıyorum ve ilk defa tam olarak yaşadığımın aynısını yaşayan birine denk geldim bana yardımcı olma şansın var mı bu konu için ne yapılabilir ? Sen ne yaptın ? Şuan ne durumdasın ?

Hocam bu bir tik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…