Sürekli uzun yola gitmeye araç önerisi

Furkan.44

Centipat
Daha fazla  
Sürekli uzun yola gidiyorum ve artık aracım çok eskidi C200 kullanıyordum neredeyse 300 bine geldi. 3.5-4 milyon TL bütçem var, ne araç önerirsiniz? Sedan ve Audi ya da Mercedes düşünüyorum araç önerisi.

Sürekli uzun yola gidiyorum ve artık aracım çok eskidi C200 kullanıyordum neredeyse 300 bine geldi. 3.5-4 milyon TL bütçem var, ne araç önerirsiniz? Sedan ve Audi ya da Mercedes düşünüyorum araç önerisi.
Segment yükseltip E serisine geçebilirsiniz. Audi tavsiye etmem, servis vb. konularda iyi olsa da istenilen lüks hissini vermiyor.

Ya arkadaş şu gülücük atanlar neyin kafasını yaşıyor? Bari sen de bir şey öner de altını doldur en azından o da yok...
Cherry'e hak veririm, Mercedes'ten düşülecek araba değil. Ama E200'e verilen ifadeleri anlamıyorum.

C200 iyidir bakımlı ise devam et derim,kolay gelsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…